'Carbage Run': Mark Baanders duikt vol in heftigste roadtrip van Europa

vrijdag 1 september 2023

In de nieuwe PowNed-webserie 'Carbage Run' gaat Mark Baanders een week lang mee op de heftigste en gevaarlijkste roadtrip van Europa. Samen met grote groepen Nederlanders en honderden oude barrels crosst hij door de bergen van Oost-Europa.

Een tocht met bizarre grensovergangen, steile paden, diepe afgronden en dat alles in oude troep van maximaal 500 euro per auto.


De 6-delige serie begint bij de start van de run, waar de auto’s worden gekeurd. Is je bak meer waard dan 500 euro? Dan ben je niet welkom om deel te nemen aan de Carbage Run. Is je auto te zwaar? Dan moeten er onderdelen worden gedumpt. Dit betekent dat auto’s onderweg kunnen uitvallen en vriendengroepen teleurgesteld naar huis moeten omdat hun bak toch echt te krakkemikkig was.

In elke aflevering rijdt Mark samen met honderden, vaak bizar verbouwde auto’s door Oost-Europa. Hij doorkruist Tsjechië, Hongarije, Roemenië, Kroatië, Oostenrijk, Servië en Slowakije. Mark rijdt mee in de gekste auto’s, praat met de deelnemers en crasht 's avonds op de mega-campings, waar iedere dag wordt afgesloten met een heus bierfestijn. Daar doet Mark uiteraard graag aan mee en proeft hij de ultieme sfeer van het roadtripleven. Een serie met een lach en een traan, maar vooral heel veel uitlaatgassen, auto's, bier en plezier!

'Carbage Run' is vanaf zaterdag 2 september wekelijks te zien op het YouTube-kanaal van PowNed.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Radar' (AVROTROS)

Koken is gevaarlijker dan je denkt. - Wat betekent de compensatie van ASR voor alle woekerpolisgedupeerden? - Het werk van een sjoemelkaakchirurg. - Onduidelijkheid over wachttijd aanvullende verzekering orthodontie.

'Radar', om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 2.

Dossiers