Cartoon Network presenteert nieuwe avonturenkomedie 'Monster Beach'

zondag 8 augustus 2021

Maak je klaar voor wilde zomeravonturen op een eiland vol vriendelijke monsters! 'Monster Beach' is te zien op Cartoon Network vanaf 9 augustus doordeweeks om 10.00 uur en laat broer en zus Jan en Dean kennismaken met Iki-Iki eiland en de ongewone bewoners - surfende monsters.

De jonge kijkers komen op een speelse en leerzame manier in aanraking met de thema’s vriendschap, plezier en een broer-zus band


Dit wilde komedie avontuur volgt broer en zus, Jan en Dean. Surfen met ogres, zonnebaden met zombies... welkom op Monster Beach! Ga mee met Jan en Dean als ze verwikkeld raken in een wervelwind van avonturen met hun nieuwe monster vrienden. Ze zijn verhuisd naar Iki-Iki eiland om te verblijven bij hun rommelige en een beetje onvolwassen oom Woody. Ze wisten niet dat het eiland gevuld is met heel veel vriendelijke maar gekke monsters die gewoon rond willen hangen.

Geniet van een eindeloze zomer vol gelach aan de zijde van Jan en Dean als 'Monster Beach' in première gaat op 9 augustus om 10.00 uur op Cartoon Network.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers