'Celebrity Beef' vanaf 3 augustus te streamen op Hayu

dinsdag 2 augustus 2022

'Celebrity Beef' is het kookprogramma dat vetes in de popcultuur uitvecht in de keuken met Joel McHale als host en uitvoerend producent.

Deze komische wedstrijd volgt elke week twee celebrities die het tegen elkaar opnemen in een kookwedstrijd. Met hun messen geslepen en de kruiden in het rek zijn ze klaar om hun beste gerechten te bereiden. Terwijl de beroemdheden proberen de rekening in de keuken te vereffenen, wordt het pikant wanneer ze de geheimen achter hun rivaliteit onthullen.


Als host, fungeert Joel als aanklager, rechter en jury en zorgt hij voor creatieve wendingen en uitdagingen in deze competitie. De winnaar van elke uitdaging heeft een voordeel ten opzichte van zijn tegenstander, zoals gebruik mogen maken van exclusieve ingrediënten, terwijl de verliezer een wrede straf krijgt, zoals het ruilen van hun messen voor tuingereedschap. Aan het eind van elke aflevering presenteren de deelnemers hun maaltijd aan Joel voor de ultieme smaaktest, waarbij hij één deelnemer tot winnaar kroont en hij de duo’s helpt voor eens en voor altijd hun vete op te lossen. De winnaar ontvangt een trofee en krijgt 10.000 dollar voor een goed doel naar keuze.

Beroemde deelnemers zijn onder andere: Cheryl Hines & Rachael Harris, Ben Higgins & Nick Viall, Cynthia Bailey & Todd Bridges, Andy Grammer & Justin Baldoni, Justin Sylvester & Loni Love, Dolores Catania & Caroline Manzo, Missi Pyle & Jeff Lewis en Nikki & Brie Bella. 

'Celebrity Beef' wordt geproduceerd door The Content Group, onderdeel van Asylum Entertainment Group, met Joel McHale, Rebecca Hertz, Steven Michaels, Jodi Flynn, James Macnab, Andi Walker Ochoa and Ariel Brozell als uitvoerende producenten.

'Celebrity Beef', vanaf woensdag 3 augustus om hayu.

Persbericht Media Tornado/hayu
https://get.hayu.com/

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Miranda en Michel emigreren met hun zes kinderen naar een piepklein dorpje in het midden van Frankrijk. Hier willen ze een camping beginnen en gîtes bouwen in een oude schuur. Maar al snel blijkt dat het halen en brengen van alle kinderen naar de verschillende scholen in de buurt zoveel tijd kost dat de verbouwing op de tweede plaats komt. Gaat het ze lukken de camping en gîtes af te hebben voor het hoogseizoen?

'Het Roer Om', om 21.30 uur op SBS6.

Dossiers