Cherry-Ann, Djamila, Hella, Kimmylien, Maria en Susanna verwelkomen nieuwe Housewife

donderdag 1 juni 2023
Foto: Videoland - © RTL 2023

'The Real Housewives of Amsterdam' zijn dit najaar terug bij Videoland. Na het succes van het eerste seizoen nemen de ondernemende en succesvolle dames uit de Amsterdamse high society ons weer mee in hun leven, waarin ze niet alleen mét elkaar, maar ook óver elkaar praten - en dat zorgt af en toe voor verhitte discussies.

Cherry-Ann, Djamila, Hella, Kimmylien, Maria en Susanna die we goed hebben leren kennen in seizoen 1 keren terug in een gloednieuw seizoen. De dames maken in dit tweede seizoen kennis met een nieuwe Housewife.


Tamara Elbaz is ondernemer in de health industrie, single mom, auteur en podcast maker en heeft enorm veel zin in dit nieuwe avontuur. Hoe haar nieuwe en spirituele energie in de groep ontvangen zal worden is voor nu nog een vraag, maar dat het voor spanningen gaat zorgen is een ding wat zeker is. De opnames voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang.

'The Real Housewives of Amsterdam' wordt in Nederland geproduceerd door Concept Street, is een format van NBCUniversal en is dit najaar exclusief te streamen bij Videoland.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Geknipte Gast' (foto: BNNVARA - © Nozem Films 2021)

Zanger Ernst Daniël Smid heeft sinds 2017 de ziekte van Parkinson. In de kappersstoel bij Özcan Akyol vertelt hij over zijn hersenoperatie, waardoor de klachten van de ziekte minder geworden zijn. Maar hij vertelt ook dat zijn wereldje inmiddels erg klein is geworden. Volgens Ernst Daniël is dat zijn eigen schuld. Hij verwijt zichzelf dat hij te weinig oog heeft gehad voor mensen om zich heen en te egoïstisch is geweest.

'De Geknipte Gast', om 21.05 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers