'Complot?!' bij PowNed: paranoia of waarheid?

zaterdag 13 april 2024

In een tijd waarin je op je tenen moet lopen om het verschil tussen fake nieuws en de realiteit te spotten, komt PowNews met een nieuw seizoen van de webserie 'Complot?!'.

Zes afleveringen sleuren je door een rollercoaster van waanzin en wijsheid. Zijn die complotaanhangers nu echt van het padje, of schuilt er een kern van waarheid in deze theorieën?


Complottheorieën, ze poppen overal op. Van de duistere dood van de Russische oppositieleider Navalny, tot de mysterieuze manoeuvres van de Israëlische Geheime Dienst bij de Bijlmerramp. En van chemtrails tot het uitkopen van boeren voor een sinister plan. In 'Complot!?' wordt geen enkel topic geschuwd.

De scherpe verslaggevers Sarah Bakker en Nadia Poeschmann duiken in deze wondere, maar boeiende wereld. Ze schuwen het gesprek met complotdenkers niet, maar bieden ook een podium aan experts om de theorieën te bevestigen of te ontkrachten. Bovendien wordt elke aflevering verrijkt met de inzichten van een neutrale spreker.

Of je nu zelf met een aluminiumhoedje rondloopt, je ogen rolt bij elke complottheorie, of ergens in het grijze gebied daartussen zweeft, 'Complot?!' laat je meevoeren naar de meest besproken complottheorieën van onze tijd.

'Complot?!' is vanaf zondag 14 april om 18.00 uur iedere week te zien op het YouTube-kanaal van Omroep PowNed. Het seizoen bestaat uit zes afleveringen van tien tot vijftien minuten.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland ťn melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers