Daan Boom gaat met andere jeugdsterren survivallen in 'Zapp Detective: survivalkamp Summer Vibes'

donderdag 20 juli 2023

De cross-mediale en interactieve KRO-NCRV jeugdserie 'Zapp Detective: survivalkamp Summer Vibes', staat deze zomer in het teken van survivallen.

Onder leiding van de eigenzinnige Daan Boom gaat een groep bekende jeugdsterren op avontuur in de Ardennen. Eenmaal op locatie ontpopt Daan zich tot een ware drill master, gezeteld in een eigen commandopost.


De acht bekende jeugdsterren (Dzifa Kusenuh, Romy Ruitenbeek, Tim Senders, Gabriël Martina oftewel Wildebras, Appie Mussa, Jay Pothof, Lars Nieuwenhuis en Gioia Parijs) slapen in kleine tentjes in het bos en leren zelf vuur maken en gaan abseilen.

Maar dan weten er na een nachtelijke dropping maar twee mensen van de acht het basiskamp terug te vinden… Eén duo is vast komen te zitten in een grot, één ander duo raakt verdwaald in het bos en twee personen zijn helemaal spoorloos verdwenen.

En dat ging niet per ongeluk. Maar wie heeft dat met opzet gedaan? En waarom? 'Zapp Detective: survivalkamp Summer Vibes' wordt een spannende whodunnit met een komische noot.

Online
Op de socials van Zapp kunnen de volgers drie keer in de week de spannende avonturen van Appie Mussa volgen. Deze bekende tiktokker komt in een benarde situatie terecht wanneer hij op de vlucht moet voor een mysterieus figuur in het bos. Hij schakelt de volgers in om hem te helpen. Zij bepalen met hun keuzes hoe het verhaal van Appie verloopt.

Op TikTok geeft Wildebras op zijn eigen enthousiaste wijze survivaltips. Zo laat hij onder andere zien hoe je een kampvuur maakt, wat je wel en niet kunt eten in de natuur en hoe je zelf een kompas kan maken. Altijd handig op te weten.

Op Zappdetective.nl zijn al deze verschillende uitingen gebundeld.

'Zapp Detective: survivalkamp Summer Vibes' is een achtdelige serie van rond de 12 minuten. Het is vanaf vrijdag 21 juli 17.00 uur op het YouTubekanaal van Zapp te volgen. Vanaf zaterdag 22 juli, om 17.10 uur bij KRO-NCRV op NPO Zapp.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Blok' (Net5)

De lijsten met achterstallig werk houdt de gemoederen van de blokbewoners behoorlijk bezig. Ze kunnen het ook niet laten om stiekem te gluren bij de buren, in de stille hoop dat die nog erger zijn. De uitdaging van deze week vergt precisie van het hoogste niveau en iedere millimeter kan het verschil maken tussen succes en totale mislukking.

'Het Blok', om 20.25 uur op NET5.

Dossiers