Dafne Schippers debuteert als analist bij de NOS

zaterdag 12 augustus 2023

Tweevoudig wereldkampioene 200 meter Dafne Schippers maakt bij de NOS haar debuut als analist tijdens het WK atletiek. Zij verzorgt afwisselend met Gregory Sedoc de analyses tijdens het dagelijkse WK-programma.

Wereldkampioene én Olympisch medaillewinnares Dafne Schippers kan door blessures zelf niet meedoen aan dit WK en zal het toernooi voor de NOS met een scherpe blik volgen vanuit Nederland. 'Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan en analyses te verzorgen', zegt Schippers. 'Natuurlijk had ik graag zelf aan de startblokken gestaan tijdens dit WK, maar dat zit er nu helaas niet in voor mij. Aan de andere kant ben ik blij dat ik nu op deze manier mijn passie voor atletiek kan inzetten.'


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'90 Day Fiancé' (TLC)

De trouwdag van Gino en Jasmine is eindelijk aangebroken. Clayton is bang dat Anali niet bij het altaar zal verschijnen. Citra's vader wijst de christelijke ceremonie van Sam en Citra af. Nikki hoopt dat ze Justin kan vertrouwen als ze Moldavië verlaat. Sophie is de ruzies tussen Rob en haar moeder beu.

'90 Day Fiance', om 20.30 uur op TLC.

Dossiers