Dagelijkse show tijdens Olympische Spelen voor van Nieuwkerk?

zaterdag 3 februari 2024
Foto: BNNVARA - © Benjamin Kamps 2020

RTL werkt met Mathijs van Nieuwkerk aan een dagelijkse talkshow tijdens de Olympische Spelen, vanuit Parijs. Dat heeft het AD vernomen en is intussen door de commerciële omroep bevestigd.

Komt Mathijs van Nieuwkerk deze zomer langs de grote poort bij RTL binnen met een dagelijkse show vanuit Parijs naar aanleiding van de Olympische Spelen? De kans is groot. RTL onderzoekt momenteel alle mogelijkheden om dit te kunnen realiseren. Van Nieuwkerk zou dan van maandag tot en met zondag te zien zijn.


Momenteel worden bij RTL de mogelijkheden onderzocht voor de productie van de dagelijkse talkshow. 'Dat heeft te maken met locaties en de kosten. Zodra we hier meer over kunnen vertellen, komen we ermee naar buiten', aldus een woordvoerder van de zendergroep bij het AD.

Mathijs van Nieuwkerk was deze week weer volop in het nieuws nadat de commissie van Rijn haar conclusies had gepubliceerd. Van Nieuwkerk zou zich niet alleen schuldig gemaakt hebben aan verbaal, maar ook aan fysiek en seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Bron: ad.nl

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code van Coppens' (SBS6)

Jamie en Steven Kazán mogen net als Donnie en Ammar op audiëntie bij de koning. Zijne majesteit ligt op sterven en ze moeten zijn nog kloppende hart zo snel mogelijk naar de hut van een medicijnman brengen. Onderweg besturen ze zelf een vliegtuig, maar ze komen tijdens een turbulente vlucht al snel in de problemen. Komen ze ongedeerd uit de jungle? Blijft het hart van de koning kloppen én worden ze de grote redders van het koninkrijk?
'Code van Coppens', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers