Dan start het nieuwe seizoen van 'Heel Holland Bakt'

donderdag 23 november 2023
Foto: Omroep MAX - © Elvin Boer 2023

Het elfde seizoen van 'Heel Holland Bakt' gaat bijna van start bij Omroep MAX. Het recept is onveranderd; tien kandidaten proberen juryleden Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven én de kijker te imponeren met hun indrukwekkende bakcreaties.

Presentator André van Duin is natuurlijk ook van de partij, hij leidt alles in goede banen. Vanaf zondag 28 januari om 20.25 uur op NPO 1 kan heel Nederland weer genieten van dé bakwedstrijd van Nederland.


'De nieuwe reeks belooft één groot bakfeest te worden. Het elfde seizoen heeft veel verrassingen en diverse klassiekers in petto. Wij kijken met veel plezier uit naar 28 januari. De zondag wordt weer bakdag!', aldus juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven.

'Doorbakken'
Fans die klaar zijn voor meer, zitten goed met 'Doorbakken'. Deze online-serie is vanaf 28 januari weer te zien via NPO Start. In een nieuw (bakkers)jasje wel te verstaan!

Thuisbakken
Ook tijdens het elfde seizoen kunnen bakfanaten weer aan de slag met de lekkerste creaties. Je vindt de lekkerste, leukste en mooiste recepten op heelhollandbakt.nl.

De 'Heel Holland Bakt'-kandidaten worden binnenkort bekendgemaakt.

'Heel Holland Bakt', vanaf zondag 28 januari wekelijks om 20.25 uur op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'90 Day Fiancé' (TLC)

De trouwdag van Gino en Jasmine is eindelijk aangebroken. Clayton is bang dat Anali niet bij het altaar zal verschijnen. Citra's vader wijst de christelijke ceremonie van Sam en Citra af. Nikki hoopt dat ze Justin kan vertrouwen als ze Moldavië verlaat. Sophie is de ruzies tussen Rob en haar moeder beu.

'90 Day Fiance', om 20.30 uur op TLC.

Dossiers