'De Frogers: Happy Campers' nieuw op TLC

dinsdag 31 oktober 2023
Foto: TLC - © Discovery Benelux 2023

De hele familie Froger is straks weer samen te zien in een nieuw TLC-programma. Bijna 10 jaar geleden maakten zij met z'n allen een camperreis door de US. Dat beviel zo goed, dat de familie - inmiddels enorm uitgebreid - weer een prachtige reis maakt en dit keer door Zuid-Engeland.

En de familie Froger zou de familie Froger niet zijn als dit niet gepaard gaat met lachen, gieren, hier en daar wat gekibbel, maar bovenal een familieband waar iedereen jaloers op kan zijn. De serie start met het vertrek van de 15-koppige Froger-karavaan inclusief meerdere caravans en campers vanaf thuisbasis Blaricum. De Froger-karavaan koerst eerst richting Frankrijk waar zij via de Kanaaltunnel de doorsteek maken naar het Verenigd Koninkrijk.


Aan de kust in Normans Bay en aan de zuidwestkust van Dorset bezoekt de familie de prachtige stranden en steile white cliffs. Naast het bewonderen van de adembenemende omgeving worden er activiteiten voor elkaar bedacht. Dit alles met een gezamenlijk doel: zoveel mogelijk mooie herinneringen maken, met elkaar en de mensen die ze tegenkomen tijdens hun reis. 

'De Frogers: Happy Campers', vanaf woensdag 1 november om 20.30 uur op TLC.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers