De nominatieronde voor de Gouden Televizier-Ring is gestart

dinsdag 16 augustus 2022
© Televizier 2020

Na de vier kwalificatierondes is het nu tijd voor de nominatieronde. Inmiddels weten we welke 25 programma's nog in de race zijn voor die felbegeerde Gouden Televizier-Ring. Maar nu wordt duidelijk welke drie programma's de grote favoriet waren afgelopen jaar. Tijd om te stemmen!

Een stem uitbrengen kan vanaf nu op Televizier.nl/ring.


Naast het stemmen op de verschillende programma's, kan er in deze ronde ook gestemd worden voor de Televizier-Ster Presentator, Acteur, Talent, Jeugd, Online-videoserie en de gloednieuwe prijs: de Televizier-Ster Impact.

Televizier-Ster Impact
De televisie geldt al decennialang als bron van vermaak en ontspanning. Maar soms gebeurt er echt iets bijzonders. Dan raakt een programma, interview, documentaire of discussie een gevoelige snaar bij het kijkende publiek, zet het een onderwerp op de agenda of ontstaat er een broodnodige discussie die de Nederlandse samenleving vooruithelpt. En dat wordt door Televizier in samenwerking met AVROTROS beloond met de Televizier-Ster Impact.

Jeugd
Naast bovenstaande programma's kan er natuurlijk ook weer gestemd worden op het favoriete Jeugdprogramma van afgelopen jaar. Stemmen in deze categorie kan hier.

Stemmen
Een stem uitbrengen is deze ronde belangrijk voor de genomineerden om mee te kunnen dingen naar de meest prestigieuze televisieprijs van Nederland, de Gouden Televizier-Ring 2022.

Stemmen kan nog tot woensdag 14 september 10:00 uur op Televizier.nl/ring.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers