'De Oranjezomer' met Hélène Hendriks is terug op SBS6

zondag 2 juli 2023
Foto: SBS6 - © Talpa Network 2023

Met de zomer in aantocht en grote sportevenementen op de agenda keert op 3 juli het dagelijkse zomeravondprogramma 'De Oranjezomer' terug op SBS6. De Oranjezomer brengt niet alleen sport, maar ook alles wat er die dag toe doet: van de drukte op Schiphol tot aan de spannende etappes in de Tour de France en van de oorlog in Oekraïne tot de laatste ontwikkelingen in politiek Den Haag.

'De Oranjezomer' wordt deze zomer gepresenteerd door Hélène Hendriks. Vanaf het Kasteelplein in Breda ontvangt zij wisselende gasten om het actuele (sport)nieuws te bespreken. Ook keert de gezellige aanschuifbar uit de eerdere editie terug waaraan verschillende bekende gezichten plaatsnemen.


Hélène wordt aan tafel gedurende een week vergezeld door één vaste gast zoals Özcan Akyol, Rutger Castricum, Fidan Ekiz en Youri Mulder. Laatstgenoemde treedt daarmee in de voetsporen van zijn vader Jan Mulder. Vanaf 24 juli neemt hij een week lang al het nieuws onder de loep. Zal hij net zo veel ergernis als zijn vader hebben? Estavana Polman, Merel Ek, Raymond Mens, Raven van Dorst, Sam Hagens, Jan de Hoop, Frank Evenblij, Filemon Wesselink, Ben van der Burg en Bas Nijhuis zien we ook terug aan tafel. De bar blijft ook niet onbemand, want daar schuiven dagelijks wisselende bekende gezichten aan als Roxane Knetemann, Leontien van Moorsel en Pieter Cobelens. Razende reporter Noa Vahle doet geregeld verslag vanaf verschillende locaties en neemt zo nu en dan ook plaats aan de bar. De grote sportevenementen die in elk geval de revue passeren zijn de Tour de France, Wimbledon, het WK voetbal voor vrouwen en een aantal Formule 1-races.

'De Oranjezomer' wordt geproduceerd door Southfields.

'De Oranjezomer', vanaf 3 juli op doordeweekse dagen om 21.35 uur te zien op SBS6.

 

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'90 Day Fiancé' (TLC)

De trouwdag van Gino en Jasmine is eindelijk aangebroken. Clayton is bang dat Anali niet bij het altaar zal verschijnen. Citra's vader wijst de christelijke ceremonie van Sam en Citra af. Nikki hoopt dat ze Justin kan vertrouwen als ze Moldavië verlaat. Sophie is de ruzies tussen Rob en haar moeder beu.

'90 Day Fiance', om 20.30 uur op TLC.

Dossiers