De startdatum van het zevende seizoen van 'Flikken Rotterdam' is bekend!

vrijdag 25 augustus 2023
Foto: © AVROTROS 2022

'Flikken Rotterdam' is terug! In de officiŽle trailer zijn de eerste beelden te zien van het zevende seizoen van Flikken Rotterdam.

De personages van Hein Berg (Huub Stapel), Stan (Cees Geel), Noucha (Ortál Vriend), Dries (Mark van Eeuwen) en Carolien (Anneke Sluiters) zijn allemaal weer te zien.


In het nieuwe seizoen staat het wantrouwen tussen officier van justitie Hein Berg en de andere teamleden centraal. Hein trekt uit de gebeurtenissen in de eerste aflevering de conclusie dat er een informant in het team zit, die met een gebeurtenis uit het verleden wordt gechanteerd. Als hij het verleden van de teamleden onderzoekt, ontdekt hij bij hen allemaal kwesties die hen chantabel maken.

Stan, Noucha, Dries en Carolien krijgen door dat Hein hen onderzoekt en roepen hem ter verantwoording. Hein, die denkt de sleutel van het raadsel in handen te hebben, weigert openheid van zaken te geven, om daarna te ontdekken dat de informant nergens voor terugdeinst om zijn of haar identiteit verborgen te houden, met alle gevolgen van dien...


 

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'112 Vandaag' bij RTL 5

Welke verhalen gaan schuil achter de meldingen, wat gebeurde er ter plaatse en hoe gaat het nu met de betrokkenen? Ook vraagt '112 Vandaag' de hulp van Nederland bij het oplossen van criminele activiteiten en misstanden.
'112 Vandaag', om 21.30 uur op RTL 5.

Dossiers