De startdatum van het zevende seizoen van 'Flikken Rotterdam' is bekend!

vrijdag 25 augustus 2023
Foto: © AVROTROS 2022

'Flikken Rotterdam' is terug! In de officiŽle trailer zijn de eerste beelden te zien van het zevende seizoen van Flikken Rotterdam.

De personages van Hein Berg (Huub Stapel), Stan (Cees Geel), Noucha (Ortál Vriend), Dries (Mark van Eeuwen) en Carolien (Anneke Sluiters) zijn allemaal weer te zien.


In het nieuwe seizoen staat het wantrouwen tussen officier van justitie Hein Berg en de andere teamleden centraal. Hein trekt uit de gebeurtenissen in de eerste aflevering de conclusie dat er een informant in het team zit, die met een gebeurtenis uit het verleden wordt gechanteerd. Als hij het verleden van de teamleden onderzoekt, ontdekt hij bij hen allemaal kwesties die hen chantabel maken.

Stan, Noucha, Dries en Carolien krijgen door dat Hein hen onderzoekt en roepen hem ter verantwoording. Hein, die denkt de sleutel van het raadsel in handen te hebben, weigert openheid van zaken te geven, om daarna te ontdekken dat de informant nergens voor terugdeinst om zijn of haar identiteit verborgen te houden, met alle gevolgen van dien...


 

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers