De 'Zapp Kids Top 20' viert 20ste verjaardag

vrijdag 31 maart 2023
Foto: Nancy Zwaal Fotografie 2023

De 'Zapp Kids Top 20' is jarig en blaast maar liefst 20 kaarsjes uit! In 2003 werd de allereerste aflevering van de 'Zapp Kids Top 20' uitgezonden en gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij.

Nu 20 jaar later zijn er heel wat hitlijsten, populaire artiesten en presentatoren de revue gepasseerd. Reden genoeg voor een feestelijke uitzending. Stefania heeft oud-presentatoren Monique Smit en Buddy Vedder uitgenodigd om de 20ste verjaardag van het populaire muziekprogramma met haar te vieren.


Al generaties lang bedient het programma jonge kijkers met de populairste muziek van het moment. Van Nederlandse tot Amerikaanse-nummers en artiesten. Artiesten als Ch!pz, 'Het Huis Anubis', K3 en de Noorse Marcus en Martinus maar ook Jan Smit, Flemming en Emma Heesters zijn allemaal te gast geweest. En nog steeds staat iedere zaterdagochtend in het teken van lekkere meezingers, bekende gasten die langskomen, challenges en natuurlijk de hitlijst die door de kijkers thuis bepaald is.

In deze speciale aflevering kijken Monique en Buddy terug op hun tijd bij de 'Kids Top 20'. Welke nummers werden toen grijs gedraaid? En welke artiesten zette de studio bij hun op z’n kop? Uiteraard wordt de Kids Top 20-dansvloer ook flink in beslag genomen. De nummer 1 hit van deze week wordt nog één keer aangekondigd door de oud-presentatoren.

'Zapp Kids Top 20', zaterdag 1 april om 10.05 uur bij AVROTROS op NPO Zapp.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Oorlogsveteraan John Rambo wordt vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis om een speciale opdracht uit te voeren voor het Amerikaanse leger. Hij wordt op verkenningsmissie naar Vietnam gestuurd, om bewijzen te verzamelen dat er nog steeds Amerikaanse soldaten gevangen worden gehouden. Rambo dringt een geheim kamp binnen en slaagt erin één van de krijgsgevangenen te bevrijden. Maar van zodra hij zijn oversten op de hoogte brengt van zijn ontdekking, besluiten die de missie af te blazen en Rambo in de Vietnamese jungle achter te laten. Rambo gaat op de vlucht voor de bewakers van het gevangenkamp, maar denkt er niet aan om zich over te geven. Hij zint op wraak.

'Rambo: First Blood Part II', film uit 1985 met oa. Sylvester Stallone, om 21.50 uur op Veronica.

Dossiers