Deze gasten zie je in het nieuwe seizoen van 'Boerderij van Dorst'

dinsdag 23 mei 2023
Foto: BNNVARA - © Annemieke van der Togt 2023

Theo Maassen, S10 (Stien den Hollander), Janny van der Heijden, Arnon Grunberg, sor (Rosario Mussendijk), Geraldine Kemper, Hanna van Vliet en Bram Krikke zijn onder meer te gast.

Het is lente en dat betekent dat er een hoop werk te verzetten is op de boerderij: de akker klaarmaken, planten en groenten zaaien, dieren verzorgen en de boerderij verder opknappen. Gelukkig staat Raven er ook dit seizoen weer niet alleen voor. Elke week schieten twee bekende Nederlanders die te hulp. Terwijl zij het harde werk verrichten, vraagt Raven hen het hemd van het lijf. En dat levert mooie, grappige en bijzondere gesprekken op.


Raven: 'Terwijl de boerderij steeds meer begint op te bloeien, doen de gasten dat deze nieuwe reeks ook weer. Misschien ontvang ik dit seizoen wel het meest bonte gezelschap tot nu toe, maar de boerenzweep gaat er desalniettemin overheen!'

In de eerste aflevering komen Theo Maassen en Arnon Grunberg langs. Zij maken de akker klaar en bouwen een groter dierenverblijf waarin naast de geiten en kippen ook loopeenden Gi, Go en Lo komen wonen. Tussen de klusjes door vertelt Theo over zijn ambitie en dat ouder worden voor hem best wel goed uitkomt. Arnon vertelt dat hij als kind van drie naar een psychiater is gestuurd en dat hij vroeger droomde van een carrière als gigolo. Tegen hun eigen verwachting in groeien Theo en Arnon nader tot elkaar op de boerderij en maken ze zelfs plannen om ‘Gigolo Gardens’ op te richten.

'Boerderij van Dorst' is vanaf woensdag 24 mei om 20.30 uur wekelijks te zien bij BNNVARA op NPO 3.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ik Vertrek' (AVROTROS)

Voor het eerst in de 'Ik Vertrek'-geschiedenis volgen we mensen die maar liefst drie keer emigreerden, naar drie verschillende landen. Na een mislukt avontuur in Frankrijk treffen we Laurens en Brigitte in Duitsland. Hoewel ze een charmant plekje tussen de koeien hebben, is dit ook niet hun eindbestemming. Die ligt, als het goed is, in Spanje. Hier willen ze retreatprogramma's opzetten voor groepen. Nog voordat de verbouwing is gestart, hebben ze al de eerste boeking binnen. Over vijf weken ontvangen ze twaalf personen en er moet nog héél véél gebeuren. De vraag is of Laurens en Brigitte die uitdaging aan kunnen.

'Ik Vertrek', om 21.20 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers