Deze MAX-programma's zijn vanaf maandag weer terug

zondag 4 september 2022
Foto: Omroep MAX - © Janita Sassen 2020

In september keren verschillende vertrouwde MAX-programma's terug op de buis. Maandag zie je 'Nederland in Beweging', 'MAX Geheugentrainer' en 'Tijd voor MAX' weer terug.

'Nederland in Beweging' - vanaf maandag 5 september elke werkdag om 10.15 uur op NPO 1 én om 09.15 uur bij MAX op NPO 2


Begin het najaar goed! Vanaf september motiveren Olga Commandeur en Duco Bauwens Nederland om meer te bewegen, vergezeld door een oefengroep. Door mee te doen aan 'Nederland in Beweging' kunt u al de helft van de dagelijkse norm van dertig minuten gezond bewegen behalen.

'MAX Geheugentrainer' - vanaf maandag 5 september elke werkdag om 10.30 uur bij MAX op NPO 1

Naast bewegen is het ook belangrijk om de hersenen gezond te houden. Mascha de Rooij en Pauline Spiering helpen u door elke werkdag 'MAX Geheugentrainer' te presenteren. Train uw hersenen door elke ochtend een aantal oefeningen mee te doen die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek.

'Tijd voor MAX' - vanaf maandag 5 september elke werkdag om 17.10 uur bij MAX op NPO 1

Martine van Os en Sybrand Niessen zijn terug! Vanaf maandag 5 september presenteren ze elke werkdag weer 'Tijd voor MAX'. Zoals vertrouwd met actuele en spraakmakende gasten. 'Tijd voor MAX' staat garant voor boeiende gesprekken met interessante gasten. Kijkt u ook?

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland én melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers