Deze powervrouwen doen mee aan derde seizoen 'Meiden die Rijden'

vrijdag 16 december 2022
Foto: © PowNed 2022

PowNed-serie 'Meiden die Rijden' is terug met een derde seizoen. Vanaf januari volgen we opnieuw 15 powervrouwen die hun meisjesdroom hebben waargemaakt en vrachtwagenchauffeur zijn geworden.

Met een aantal oude bekende maar vooral ook een heleboel nieuwe gezichten. Vanaf donderdag 5 januari wekelijks om 20:25 uur op NPO 3.


Dat vrachtwagenchauffeurs niet alleen maar bestaan uit brede, shag rokende kerels, bewezen onze truckervrouwen al in de voorgaande seizoenen. Vanaf januari volgt PowNed opnieuw de stoerste vrachtwagenchauffeuses van Nederland. Vrouwen met pit en power, die hun mannetje staan in de truckerswereld.

In seizoen 3 volgen we onder anderen de Groningse Yvonne, die gespecialiseerd is in het transport van mest. Ze vervoert het bruine goud flierefluitend door heel Noord-Nederland, en laat zich door de stank niet uit het veld slaan. Ze heeft altijd wat met het boerenleven gehad. In het leven van truckster Wilma staat paardenkracht centraal. Ze is gespecialiseerd in uitzonderlijk vervoer, van constructies als bruggen tot het vervoer van haar eigen paarden naar wedstrijden in dressuur.

Jessica is ‘The Queen of Oud IJzer’ en rijdt de hele dag rond om grote hopen oud ijzer te laden en lossen. Naast het trucken heeft ze net als veel van haar collega's een voorliefde voor tatoeages. Ook rijden we weer mee met truckergirl Fabienne. Vorig jaar zagen we haar niet alleen shinen met haar truck, maar ook met haar looks. Fabienne heeft het bij de Miss World Nederland verkiezing geschopt tot de finale. We gaan mee naar de verkiezing en zien of ze de kroon in ontvangst mag nemen.

'Meiden die Rijden' wordt geproduceerd door Warner Bros. Nederland. Seizoen 3 is vanaf donderdag 5 januari wekelijks te zien om 20.25 uur op NPO 3.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers