Deze programma's zie je vanaf zaterdag (terug) op Zapp

vrijdag 2 september 2022
Foto: © AVROTROS 2020

AVROTROS lanceert zaterdag op Zapp een rist aan nieuwe programma's. Ook enkele klassiekers maken opnieuw hun opwachting. We geven je graag een overzicht.

NIEUW | 'Zappie'
Vanaf 3 september om 07.25 uur op NPO Zappelin


De knuffel van Fenna uit 'Zin in Zappelin' - Zappie - komt tot leven in zijn eigen programma. Elke aflevering lost Zappie een probleempje op waarbij de kijkers actief kunnen meedoen om de juiste oplossing te vinden. Zappie heeft twee ondeugende vriendjes - kuikens - die vaak denken dat Zappie's oplossing niet werkt, maar uiteindelijk heeft Zappie altijd het laatste woord. Moraal van het verhaal: als je doorzet, dan kom je er wel! Zappie is een vrolijk, humoristisch en interactief programma voor peuters en kleuters waarin duidelijk wordt dat doorzetten loont. De stemmen van Zappie en de twee kuikens zijn ingesproken door Soy Kroon.

'Het Feest van Zappelin'
Vanaf 3 september om 07.30 uur op NPO Zappelin

Fenna en haar Zappelin-vrienden zingen, dansen, goochelen, kletsen en gaan op avontuur in het bos in dit zomerse festivalprogramma.

'Zappsport Battle'
Vanaf 3 september om 08.40 uur op NPO Zapp

'Zappsport' is na de zomerstop weer terug en niet zomaar: het programma bestaat dit jaar 20 jaar! Al 20 jaar laat het programma kinderen kennis maken met verschillende soorten sporten. Ron en Britt stellen iedere week een team van kinderen samen en krijgen hulp van diverse topsporters. Het Oranje team van Ron en het Blauwe team van Britt strijden, na een korte training, tegen elkaar tijdens de alles beslissende battle. Welk team gaat met de overwinning en de Zappsport trofee naar huis?

NIEUW | 'De Matties'
Vanaf 3 september om 08.35 uur op NPO Zapp

Tijd om jouw kennis te testen! Vanuit zijn slaapkamer presenteert Lavezzi Rutjes de vlotte kennisquiz 'De Matties'. Hij krijgt hierbij hulp van zijn zelfgeknutselde robot Robozzi. Zij stellen de vragen en jij geeft antwoord! Makkie toch? Bereid je voor op de grote test vol spannende vragen en grappige weetjes en kom erachter hoeveel jij nou écht weet over bijvoorbeeld dino’s, uitvindingen, piraten en snoep!

'Zapp Kids Top 20'
Vanaf 3 september om 10.00 uur op NPO Zapp

Muziekprogramma voor kinderen gepresenteerd door Stefania. De top 20 is gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website. 'Zapp Kids Top 20' wordt gepresenteerd door Stefania Liberakakis.

NIEUW | 'Zapp Muziekfeest op het Plein'
Vanaf 3 september om 18.30 uur op NPO Zapp

FOURCE, Diggy Dex, Sjaak, Kinderen voor Kinderen, Sterre Koning en Kenny B zingen hun grootste hits op het plein in Houten. Geniet van lekkere muziek en kijk backstage mee waar leuke challenges worden gespeeld door de artiesten. Dit muzikale feest wordt gepresenteerd door Stefania Liberakakis en Matheu Hinzen.

'De zomer van Zoë'
Vanaf 3 september om 14.20 uur op NPO Zapp | Vanaf 31 augustus op het YouTube-kanaal van Zapp

Dramaserie. Het leven van de 14-jarige Zoë ziet er heel anders uit als haar vader opeens het Corona-virus krijgt en in een revalidatiecentrum beland. Op de manege beleeft ze met Kate en de knappe stalhulp Daan een spannend avontuur, als haar pony Storm vlak voor een wedstrijd verkocht wordt.

De ouders van Zoë nemen de moeilijke beslissing om te gaan scheiden, wat grote gevolgen heeft voor Zoë. Haar vader vertrekt naar het buitenland en Zoë blijft alleen achter met haar moeder. Dan blijkt dat ook nog de manege gaat verhuizen, waardoor Zoë misschien niet langer meer in de buurt kan zijn van haar grote liefde Daan. Is hun liefde bestand tegen de grote afstand van elkaar? En wat voor wraakzuchtige plannen hebben Kelly en Lauren?

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Miranda en Michel emigreren met hun zes kinderen naar een piepklein dorpje in het midden van Frankrijk. Hier willen ze een camping beginnen en gîtes bouwen in een oude schuur. Maar al snel blijkt dat het halen en brengen van alle kinderen naar de verschillende scholen in de buurt zoveel tijd kost dat de verbouwing op de tweede plaats komt. Gaat het ze lukken de camping en gîtes af te hebben voor het hoogseizoen?

'Het Roer Om', om 21.30 uur op SBS6.

Dossiers