Dit zijn de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring

vrijdag 22 september 2023
© Televizier 2020

Het moment is eindelijk daar. De genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2023 zijn bekend! Deze week zijn de genomineerden in verschillende categorieŽn al bekendgemaakt, maar de drie genomineerden voor de belangrijkste televisieprijs van Nederland ontbraken echter nog.

Donderdagavond werden de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring in 'RTL Boulevard' onthuld. Dit zijn de genomineerden op alfabetische volgorde:


- 'B&B Vol Liefde'
- 'De Oranjezomer'
- 'Oogappels'

Alle genomineerden in één overzicht
De genomineerden in de categorieën Televizier-Ring Acteur, Presentator, Talent, Online-videoserie, Jeugd én Impact vind je hier allemaal terug.

Gouden Televizier-Ring Gala 2023
Nu alle genomineerden bekend zijn, kan iedereen zich op gaan maken voor het Gouden Televizier-Ring Gala. Op 12 oktober worden in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam de Televizier-Ringen uitgereikt en gaat de strijd verder om de Gouden Televizier-Ring. Het gala wordt vanaf 21.00 uur live uitgezonden op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers