Dit zijn de kandidaten van 'Wie is de Mol?' seizoen 24

dinsdag 21 november 2023
Foto: AVROTROS - © Joy Hansson 2023

El Topo ha vuelta, 'De Mol' is terug! In het prachtige Mexico gaan 10 nieuwe kandidaten op zoek naar de Mol in hun midden. Benieuwd wie de kandidaten zijn? Je ontdekt het hier?

Presentator Rik van de Westelaken neemt wetenschapsjournalist Anna Gimbrère, artiest Babs Schutte, presentator Fons Hendriks, acteur Jeroen Spitzenberger, cartoonist Jip van den Toorn, drag artiest Justin Mooijer, presentator Kees van der Spek, actrice Rian Gerritsen, artiest Rosario Mussendijk en presentator Tooske Ragas mee in de wereld waarin niets is wat het lijkt. Ze krijgen een kijkje in de toekomst waarbij zaken die normaal verborgen blijven, worden onthuld. Kunnen de kandidaten hiermee het verloop van het spel naar hun hand zetten en de Mol ontmaskeren?Do you want to know the future?
In Mexico-Stad begint de zoektocht. Tijdens een groot feest worden de kandidaten ondergedompeld in Mexicaanse sferen. Maar echt genieten van de festiviteiten is lastig want het spel is begonnen en de Mol is actief. Al meteen worden de kandidaten op weg geholpen door een waarzegster. Zij geeft hen inzicht in het spel en biedt hen de mogelijkheid om hun eigen toekomst te bepalen. Wat staat er in de kaarten? En wat doe je met deze informatie in een spel waar niets is wat het lijkt? Vanuit Mexico-Stad reist de groep verder naar de stad Mérida en bezoeken ze prachtige natuurreservaten, koloniale dorpen en bijzondere Maya ruïnes. De zoektocht eindigt in Bacalar, een klein dorp bij ‘La Lagunas de los siete colores’, het meer van de 7 kleuren. Wie ontmaskert daar de Mol en wint dit nieuwe spannende seizoen van 'Wie is de Mol?'.

Meer 'Wie is de Mol?'
Alle theorieën, complotten, mogelijke Molacties en de resultaten uit de app worden als altijd wekelijks besproken in 'MolTalk', vanaf zaterdag 6 januari om 21.35 uur op NPO 3. Dit keer met presentatoren Marlijn Weerdenburg en Splinter Chabot. In de NPO Start-serie 'Niet de Mol' praat Splinter elke week op zondag met de kandidaat die het spel heeft moeten verlaten.

Ook Lavezzi Rutjes is weer in de ban van de Mol. In Mollenstreken op NPO Zapp probeert hij wekelijks vanaf 7 januari om 18.50 uur samen met de jonge kijkers te ontrafelen wie dit seizoen de saboteur is. In de officiële 'Wie is de Mol?' podcast neemt Rik van de Westelaken elke zondag de molloten mee in de Mexicaanse cultuur. Hij behandelt daar verschillende onderwerpen en locaties uit de uitzending van de avond daarvoor. Met de vernieuwde Wie is de Mol? app (met gemiddeld 1 miljoen spelers) kan er weer volop gespeculeerd worden.

'Wie is de Mol?', vanaf zaterdag 6 januari om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Radar' (AVROTROS)

Koken is gevaarlijker dan je denkt. - Wat betekent de compensatie van ASR voor alle woekerpolisgedupeerden? - Het werk van een sjoemelkaakchirurg. - Onduidelijkheid over wachttijd aanvullende verzekering orthodontie.

'Radar', om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 2.

Dossiers