'Doet-ie 't of Doet-ie 't niet' keert terug op tv

maandag 12 juni 2023

RTL 4 zendt binnenkort een nieuw seizoen uit van de legendarische spelshow 'Doet-ie 't of Doet-ie 't niet'. Dat wordt gemeld in het AD. EndemolShine gaat de nieuwe versie produceren.

Ruben Nicolai mag zich binnenkort de nieuwe presentator noemen van 'Doet-ie 't of Doet-ie 't niet'. RTL 4 heeft een nieuw seizoen van de iconische show besteld en dat zou nog dit jaar worden uitgezonden. De opnames gaan al binnen enkele weken van start.


De eerste uitzending van 'Doet-ie 't of Doet-ie 't niet' dateert uit 1988 en in 1997 werd de laatste aflevering uitgezonden. Peter Jan Rens presenteerde alle afleveringen, eerst bij de VARA en daarna op RTL 4. Enkele seizoenen waren een co-productie met België. En op het commerciële VT4 werd ook een volledig Vlaams seizoen uitgezonden.

Bron: Het Nieuwsblad - ad.nl

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee Renť een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers