Dominique Weesie in zijn zwembroek op NPOW!

dinsdag 20 februari 2024

'House Ibiza' is hét belastinggeldverslindende programma van Omroep PowNed en nu ook in een online jasje op ons YouTube-kanaal NPOW. Gewoon omdat het kan.

Het is weer bijna het einde van de maand en dat betekent vrolijk belasting betalen. U wordt natuurlijk nog vrolijker als u hoort wat er met dat belastinggeld wordt gedaan. De mensen in de zorg worden onderbetaald, er wordt bezuinigd op allerlei (on)belangrijke dingen en er wordt fantastische content gemaakt door de publieke omroepen. Zoals wij bijvoorbeeld, het ene na het andere fantastische programma zetten wij voor u klaar. En soms halen wij oude klassiekers weer even uit het stof, zoals House Ibiza, om extra te kunnen genieten.


U kent het vast nog wel: dat programma waarin Rutger Castricum, ster van de omroep, en Dominique Weessie, de opperbaas, een overdadige villa in Ibiza huurden om daar samen met gasten uit de wereld van politiek, media, sport en entertainment met belastinggeld te smijten. Met andere woorden: de hele dag aan het zwembad hangen, flink feestvieren en af en toe een beetje mijmeren over de zin van het leven en hoe zwaar het allemaal is. Rutger morst af en toe met een peperdure fles champagne en Ronald Plasterk, ook wel ome Roon voor ons, feest lekker mee om te vieren dat Omroep PowNed in het publieke bestel zit.

Benieuwd naar de eerste aflevering? Je ziet het woensdag 21 februari om 18.00 uur op het YouTube-kanaal NPOW! Oh en als je er dan toch bent, abonneer gelijk even en check onze andere video’s.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Jacobien en Arjen zijn gespannen en emotioneel over de eerste Italiaanse schoolreis van dochter Fleuri. Maaike en Bart komen na een lange reis eindelijk aan bij hun nieuwe huis in Spanje. Aadje en Richard gaan op promotietour om nieuwe opdrachten binnen te slepen. Caroline heeft alle spullen opnieuw ingepakt en arriveert in Italië, terwijl even verderop Debbie en Vincenzo zullen moeten zijn.


'Daar Gaan Ze Weer', om 22.40 uur op RTL 4.

Dossiers