'Dune: Part Two' te streamen op HBO Max

maandag 20 mei 2024
Foto: © HBO Max 2024

'Dune: Part Two' van Warner Bros. Pictures en Legendary Pictures is vanaf dinsdag 21 mei a.s. te streamen op HBO Max.

De sterrencast van dit spectaculaire tweede deel bestaat uit o.a.: Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Christopher Walken, Stephen McKinley Henderson, Léa Seydoux, Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling en Javier Bardem.


In 'Dune: Part Two' gaat de legendarische reis van Paul Atreides verder in gezelschap van Chani en de Vrijmans, terwijl hij zint op wraak op degenen die voor de ondergang van zijn familie gezorgd hebben. Paul zal moeten kiezen tussen de liefde van zijn leven en het lot van het universum om de vreselijke toekomst te voorkomen die hij als enige voorzien heeft.

Denis Villeneuve heeft de film geregisseerd naar een scenario dat hij met Jon Spaihts geschreven heeft en dat gebaseerd is op het boek van Frank Herbert. De film is geproduceerd door Mary Parent, Cale Boyter, Villeneuve, Tanya Lapointe en Patrick McCormick. De uitvoerend producenten zijn Josh Grode, Herbert W. Gains, Jon Spaihts, Thomas Tull, Brian Herbert, Byron Merritt en Kim Herbert, met Kevin J. Anderson als creatief adviseur.

Villeneuve werkt opnieuw samen met zijn creatieve team van 'Dune': director of photography en Oscar-winnaar Greig Fraser, production designer en Oscar-winnaar Patrice Vermette, editor en Oscar-winnaar Joe Walker, visual effects supervisor en Oscar-winnaar Paul Lambert en de voor een Oscar genomineerde kostuumontwerper Jacqueline West. De muziek is ook dit keer verzorgd door componist en Oscar-winnaar Hans Zimmer.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Azerbeidzjan ligt op de grens tussen Europa en Azië. Voor de meesten van ons is het een totaal onbekend land. Maar als het van de regering van Azerbeidzjan afhangt gaan we er binnenkort allemaal op vakantie. Want tegen 2020 wil het land vijf miljoen toeristen per jaar aantrekken. En liefst veel Europeanen. Voor u een ticket boekt, gaat Tom alvast eens kijken of het de moeite is. Want al lonkt Azerbeidzjan al een tijd naar Europa, het blijft een land met een dubieus regime.

'Reizen Waes', om 20.35 uur bij VPRO op NPO 3.

Dossiers