Eddy Zoëy presenteert 'Dit Is Mijn Keus' met uitgesproken meningen over spraakmakende levenskeuzes

zondag 21 november 2021

Leerfetisjist Stephan, Puppyplayer Willem, Ageplayer Karin, Fetisjmodel Maria en Ponyplayer Marc vertellen over hun fetisj in de eerste aflevering van 'Dit Is Mijn Keus'. Met prikkelende vragen geeft Eddy Zoëy meer inzicht in de wereld van fetisjisme, afgewisseld met scherpe meningen en opmerkingen uit het publiek.

Wekelijks ontvangt Eddy Zoëy spraakmakende gasten die open en eerlijk vertellen over levensbepalende keuzes. Wat gaat er echt schuil achter onherkenbare lichaamsverbouwingen? Wat speelt er echt in het leven van een sekswerker? Hoe is het nu echt om met een fetisj door het leven te gaan? Ofwel, wat is het échte verhaal achter deze keuzes.


In 'Dit Is Mijn Keus' vertellen gasten de achtergrond van hun keuzes voordat het publiek hun ongezouten mening erover deelt en nieuwsgierige vragen stelt. In een tijd waar online vaak anoniem en ongevraagd meningen worden verkondigd, geeft Eddy Zoëy deze meningen een gezicht.

'Dit Is Mijn Keus' wordt geproduceerd door Skyhigh TV en is vanaf 22 november om 20.30 uur te zien bij RTL 5.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers