Eerste beelden van de nieuwe bloedstollende Videoland crimeserie 'Incognito'

maandag 30 januari 2023
Foto: Videoland - © RTL 2023

'Incognito': een bloedstollend spannende crimeserie vol twists en misleiding. De serie volgt undercover-agent Felix (Dragan Bakema) die in het leven van de ogenschijnlijk normale Lize (Melody Klaver) infiltreert, om te achterhalen welke rol zij speelt.

Vanaf dat moment wordt er gespeeld met de vraag: 'wat is echt en wat niet', en mondt Felix’ zoektocht naar de waarheid uit in een strijd op leven en dood. De Videoland Original, geproduceerd door Chantal van der Horst voor Column Film, is vanaf vrijdag 17 februari te zien en is geregisseerd door Thomas Korthals Altes.In 'Incognito' draait het om twee personages die allebei een rol spelen: undercover-agent Felix doet dat om de waarheid te ontdekken, maar waarom doet Lize dit? Is zij werkelijk de onschuldige boekhoudster die zij beweert te zijn? Felix' drang om de waarheid boven tafel te krijgen, zorgt voor een bloedstollende strijd waarbij heden en verleden steeds meer samen komen.

Naast Dragan Bakema en Melody Klaver spelen onder andere Juliette van Ardenne, Jaap Spijkers, Eelco Smits, Paol Cairo en Mike Libanon een rol in de nieuwe serie.

Binge de bloedstollende zesdelige crimeserie 'Incognito' vanaf vrijdag 17 februari exclusief bij Videoland.

DOSSIER: Voorjaar 2023: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers