EO-Jongerendag 2022 gaat door dankzij indrukwekkende steun EO-achterban

zondag 21 november 2021

Presentator Joram Kaat gaf in de BEAM Kerkdienst het startschot voor de kaartverkoop voor de EO-Jongerendag 2022. Op 11 juni vindt de 45e editie van het grootste christelijke jongerenevenement van Europa plaats in Rotterdam Ahoy.

De afgelopen maanden heeft BEAM, de jongerencommunity van de EO, actiegevoerd om deze dag samen mogelijk te maken. Er is massaal gehoor gegeven aan deze oproep, waardoor het volledige bedrag in donaties is opgehaald.


'We zijn weggeblazen door de gigantische steun van onze achterban! Het is echt een groot cadeau en dit laat zien hoe belangrijk de EO-Jongerendag voor veel mensen is. We zijn alle giftgevers enorm dankbaar en kijken uit naar 11 juni 2022', aldus Joram Kaat, die ook deze editie de dag presenteert.

De 45e EO-Jongerendag vindt, net als in 2019, plaats in Rotterdam Ahoy. Het is een van de grootste christelijk evenementen van Europa waar duizenden jongeren samenkomen om hun geloof te beleven of voor de eerste keer kennismaken met de woorden van Jezus.

Tickets voor de EO-Jongerendag zijn nu te reserveren via eojongerendag.nl. De kosten van die tickets zijn 15 euro. Op een later moment worden het thema en de artiesten bekend gemaakt.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers