Feestelijke Koningsdag bij MAX vanaf Paleis Soestdijk

zondag 26 maart 2023
Foto: © Omroep MAX 2022

De feestelijke tiende Koningsdag wordt geheel in stijl gevierd bij Omroep MAX. Op donderdag 27 april wordt vanaf Paleis Soestdijk een dubbele 'Tijd voor MAX' uitgezonden en er is een speciale extra live-uitzending: MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk, gepresenteerd door Jan Slagter.

Op Koningsdag ontvangt Jan Slagter vanaf 13.50 uur op NPO 1 onder meer koningshuisdeskundige Justine Marcella en Karin Bloemen in het feestelijke live-programma 'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk'. 'Heel Holland Bakt'-finalisten Amel en Zineb maken een speciale oranje lekkernij en er zijn optredens van Karin Bloemen, de musical The Bodyguard, The Dutch Tenors en de internationale hitsensatie The Weather Girls.


'Tijd voor MAX', donderdag 27 april om 16.10 en 17.05 uur bij MAX op NPO 1
Martine van Os en Sybrand Niessen presenteren een feestelijke dubbele uitzending van 'Tijd voor MAX' vanaf Paleis Soestdijk. Te gast zijn Janny van der Heijden, koningshuisdeskundige Josine Droogendijk en Heel Holland Bakt-winnares Mercedes. Zanger en acteur René van Kooten schuift aan en geeft een bijzonder optreden met de cast van de musical Les Misérables.

Opnames bijwonen
De opnames van 'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk' en 'Tijd voor MAX' kunnen worden bijgewoond. Er is een speciaal feestelijk programma samengesteld, met onder meer een rondleiding door het paleis. Inschrijven kan via de website van Omroep MAX.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', donderdag 27 april vanaf 13.50 uur bij MAX op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Au Pairs' (BNNVARA)

De vierde au pair, Aïcha, vertrekt naar Hawaï. Ze mist haar overstap en belandt in haar eentje in Los Angeles. Bibi trekt in bij de familie Aiwohi. Haar eerste nacht draait uit op een regelrechte nachtmerrie en zorgt voor flink wat twijfel. Ook Melanie ontmoet haar gastgezin. Wat doet het met haar wanneer blijkt dat ze voor vier jonge kinderen moet zorgen? Quincy probeert een band op te bouwen met de pubers in huis.

'Au Pairs', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers