'Fok De Vakkenvuller' volgt jongeren op weg naar digitaal succes en rijkdom

zondag 20 augustus 2023
Foto: © PowNed 2023

In de nieuwe PowNed-webserie 'Fok De Vakkenvuller' volgen we zes professionals van de toekomst. Deze jongeren kozen niet voor een bijbaantje tussen de schappen, maar gaan vol voor het grote geld.

Op digitale wijze verdienen zij soms meer in een dag dan hun ouders in een maand. In zes afleveringen nemen we een duik in hun inspirerende ondernemersgeest en ontdekken we alle ins en outs van hun succesvolle online ondernemingen.In de eerste aflevering ontmoeten we het ambitieuze trio Emmanuel (27), Ward (26) en Mitchell (23), beter bekend als Amslux. Via Instagram faciliteren ze de luxewensen van profvoetballers. Van het shoppen van de nieuwste modetrends tot het selecteren van luxueuze villa’s op Mykonos en Ibiza. Met hun eigen stijl, charismatische persoonlijkheden en uitgebreide netwerk zijn ze de ultieme lifestyle fixers voor voetballers.

Ook nemen we een kijkje bij de 26-jarige online sensatie Sarissa uit Apeldoorn. Ze verdient haar geld door pikante content aan te bieden op verschillende online platformen, zoals OnlyFans, Fansly en Friends 2 Follow. Daarnaast is ze actief op webcamsite Chaturbate en verdient ze gemiddeld zo’n 25K euro per maand.

Of neem de 23-jarige Preston uit Blaricum, een digital entrepreneur die gespecialiseerd is in het bouwen van websites, NFT launches, online marketing en mobiele apps. Met een maandelijkse omzet van gemiddeld 10K euro heeft hij een succesvolle online business opgebouwd. Als een echte nomade werkt hij over de hele wereld waardoor hij de vrijheid heeft om naast zijn werk te genieten van een luxe levensstijl.

Een bijna onwerkelijk en blij vlagen jaloersmakend portret van dé professionals van de toekomst.

'Fok De Vakkenvuller' wordt geproduceerd door Monday Media. Showrunner/regisseur: Morgan Grunefeld. De serie is vanaf maandag 21 augustus om 16.00 uur wekelijks te zien op NPO 3 YouTube en NPO3.NL. Er zijn zes afleveringen van ca. 12 minuten.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Blok' (Net5)

De lijsten met achterstallig werk houdt de gemoederen van de blokbewoners behoorlijk bezig. Ze kunnen het ook niet laten om stiekem te gluren bij de buren, in de stille hoop dat die nog erger zijn. De uitdaging van deze week vergt precisie van het hoogste niveau en iedere millimeter kan het verschil maken tussen succes en totale mislukking.

'Het Blok', om 20.25 uur op NET5.

Dossiers