'FOMO Show' maakt roadtrip door de Balkan

dinsdag 25 oktober 2022

Moet je FOMO hebben voor een trip met je vrienden door de Balkan? Daan Boom, Jasper Demollin en Tobias Camman nemen de proef op de som; van overleven in de ruige oerbossen tot aan daten met de locals.

Het is allemaal te zien in de nieuwe 'FOMO Show'! Vanaf woensdag 26 oktober wekelijks om 16.00 uur op het YouTube-kanaal van NPO 3 en op npo3.nl.


'FOMO Show', de Balkan editie
De jongeren van tegenwoordig hebben het vandaag de dag niet makkelijk. Op Instagram, Facbook en TikTok worden de meest jaloersmakende verre reizen naar tropische oorden en sprankelende citytrips gepost. Een blik op social media zorgt al voor de nodige FOMO (fear of missing out).

Maar, vragen de drie vrienden zich af, valt er niet meer te ontdekken? Dat willen Daan, Jasper en Tobias weten en daarom gooien zij het over een hele andere boeg. Dit ideale testpanel gaat op pad voor een roadtrip door de Balkan. Van Split tot Sarajevo, je ziet het in de 'FOMO Show', de Balkan editie!

'FOMO show', elke woensdag om 16 uur, op NPO 3 YouTube en npo3.nl.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers