FOX presenteert Disney+ serie 'Andor'

zaterdag 19 november 2022
Foto: FOX - © The Walt Disney Company Benelux 2022

Om de langverwachte finale van 'Andor' op Disney+ te vieren en een cadeau uit te delen voor het naderende feestseizoen, biedt The Walt Disney Company kijkers een speciale kans om de eerste twee afleveringen van de veelgeprezen serie te bekijken op zijn lineaire zender FOX, in zowel Nederland als Vlaanderen.

'Andor', een Star Wars-serie van Lucasfilm, wordt gestreamd op Disney+, waar abonnees momenteel toegang hebben tot de eerste 10 afleveringen. De finale, aflevering 12, gaat op woensdag 23 november in première op Disney+.


De 'Andor' serie - die zich vijf jaar voor de gebeurtenissen van Rogue One afspeelt - richt zich op Cassian Andor en zijn reis om een rebellenheld te worden. Het verhaal speelt zich af tegen de achtergrond van een opkomende rebellie tegen een meedogenloos Keizerrijk, waar mensen en planeten worden betrokken bij een conflict dat verstrekkende gevolgen zal hebben voor het hele melkwegstelsel. Het is een tijdperk vol gevaar, bedrog en intriges, en één die de moed en vastberadenheid van een onwillige held zal testen, vastbesloten om een verschil te maken.

Diego Luna keert terug als Cassian Andor en wordt vergezeld door de castleden Genevieve O'Reilly, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Denise Gough, Kyle Soller, Fiona Shaw, Forest Whitaker en Andy Serkis. De uitvoerende producenten zijn Kathleen Kennedy, Tony Gilroy, Sanne Wohlenberg, Diego Luna en Michelle Rejwan. Tony Gilroy is ook de bedenker en showrunner.

'Star Wars Andor' afleveringen; 'Kassa' en 'That Would Be Me' zullen op 24 november achter elkaar te zien zijn op FOX Nederland, donderdag 24 november om 20.30 uur.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers