Gloednieuwe Internationale serie 'The Net' met Raymond Thiry op FOX

zondag 11 december 2022
Foto: FOX - © The Walt Disney Company Benelux 2022

Midden in het Wereldkampioenschap dit jaar start FOX met een bloedstollende serie over de schaduwzijde van het betaald voetbal: 'THE NET', met de Nederlandse acteur Raymond Thiry in één van de hoofdrollen.

Nederland's meest geliefde sport kent een gigantische schare fans, maar aan de ongekende populariteit kleeft in deze gloednieuwe serie een zeer donkere kant.


'The Net' is een internationaal drama dat is onderverdeeld in drie unieke series die afzonderlijk van elkaar te bekijken zijn. De series, 'Promised Land', 'Prometheus' & 'Powerplay,' spelen zich respectievelijk af in Duitsland, Oostenrijk en Italië. Elke serie verkent unieke aspecten binnen de miljoenenbusiness van het internationaal voetbal. Van het speelveld tot de bestuurskamer en van intieme verhalen over verdriet tot wanhopige gevechten rondom macht, controle, wraak en succes. De rode draad door de drie series is de ongeëvenaarde en wereldwijde passie voor het spel. Verbonden door de verhaallijnen en terugkerende personages, biedt 'The Net' een dieper inzicht in wat zich achter de schermen van het internationale voetbal afspeelt.

De cast voor 'The Net' bestaat uit internationale namen waaronder Tom Wlaschiha (bekend van 'Game of Thrones' en 'Stranger Things'). Een grote rol in alledrie de series is echter weggelegd voor Nederlands trots Raymond Thiry (bekend van grote series als 'Undercover' en 'Penoza') die de rol speelt van Jean Leco. Leco's grote droom is om een wereldvoetbalcompetitie op te richten en hij laat niets of niemand deze droom in de weg staan.

De eerste serie van 'The Net', 'Promised Land' is vanaf 12 december wekelijks in dubbele afleveringen te zien om 20.00 uur op FOX. De volgende twee series 'Prometheus' en 'Powerplay' volgen direct daarna op hetzelfde tijdstip, waardoor alledrie de series direct achter elkaar te volgen zijn.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers