Grand Prix Zandvoort LIVE bij de NOS

vrijdag 2 september 2022

Het aankomend weekend staat bij de NOS in het teken van de Grand Prix van Zandvoort. Zaterdag zendt de NOS een ruime samenvatting en analyse uit van de kwalificatie van de race, vanaf 17.10 uur te zien op NPO 1.

Zondagmiddag komt de NOS rechtstreeks vanuit Zandvoort. Vanaf 13.10 uur live op NOS.nl, de NOS-app en NPO 1. In de uitzending een voorbeschouwing op de race met reportages, interviews en aandacht voor de drivers parade en de volksliederen. Aanwezig zijn F1-analist Jan Lammers, coureurs Bent Viscaal, Rudy van Buren, Beitske Visser, Nyck de Vries en teambaas Frits van Amersfoort.


En vanaf 15.00 uur LIVE de Grand Prix van Zandvoort. Zowel online – NOS-app en NOS.nl –  als op NPO 1. Ook is de race rechtstreeks te volgen via 'NOS Langs de Lijn' en het liveblog op NOS.nl. Het commentaar bij de race is afkomstig komt van Hans van Loozenoord en Jeroen Bleekemolen (TV/Online) en Louis Dekker en Bent Viscaal (radio).

De enige F1 Grand Prix van Nederland LIVE te zien bij de NOS: op NOS.nl, de NOS-app en op NPO 1.

'NOS Studio Sport F1'
Zaterdag 3 september

17.10 – 17.51 uur NPO 1, NOS.nl en NOS-app

'NOS Studio Sport Live'
Zondag 4 september

13.10 – 18.33 uur NPO 1, NOS.nl en NOS-app
(15.00 uur Live GP Zandvoort)

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers