'Harry: The Interview' maandag exclusief te zien bij Videoland

vrijdag 6 januari 2023

Aanstaande zondag wordt in de UK een exclusief interview met Prins Harry uitgezonden. In dit interview praat de hertog van Sussex uitgebreid met Tom Bradby, journalist en ITV News at Ten-presentator, over een reeks onderwerpen, waaronder zijn persoonlijke relaties, nooit eerder vertelde details rond de dood van zijn moeder, Diana, en een vooruitblik op zijn toekomst.

Het 90-minuten durende interview, geproduceerd door ITN Productions voor ITV, wordt uitgezonden vlak voordat prins Harry's autobiografie 'Spare' wordt gepubliceerd door Transworld op dinsdag 10 januari. Prins Harry gaat vanuit Californië, waar hij nu woont, uitgebreid in over het leven binnen en buiten de koninklijke familie. In gesprek met Tom Bradby, die hij al meer dan 20 jaar kent, vertelt hij zijn persoonlijke verhaal, in zijn eigen woorden.



Michael Jermey, ITV Director of News and Current Affairs: 'Het komt zelden voor dat een lid van de koninklijke familie zo openlijk spreekt over hun ervaring in het hart van het instituut. Tom Bradby's interview met Prins Harry is er één die iedereen met interesse in de Britse monarchie zou moeten willen zien.'

Ian Rumsey, ITN Productions Managing Director and Executive Producer: 'Harry's versie van de gebeurtenissen bevat veel elementen die we nog nooit eerder hebben gehoord. Het is een rauw en intiem perspectief op zijn relaties met de mensen die het dichtst bij hem staan en de momenten die hem hebben gevormd.'

ITN Productions, opgericht in 2010, is ITN's Oscar-genomineerde, meermaals bekroonde productiebedrijf dat non-fictie produceert voor Britse omroepen en netwerken over de hele wereld.

ITN Productions kreeg in 2019 ook de opdracht van ITV om 'Harry & Meghan: An African Journey' te produceren.

'Harry: The Interview' is maandag 9 januari te zien bij Videoland.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers