HBO Original-serie 'A Knight of the Seven Kingdoms' gestart met productie

zondag 23 juni 2024
Foto: © HBO Max 2024

De productie van 'A Knight of the Seven Kingdoms' is begonnen in Belfast, Ierland. De HBO Original-serie is een bewerking van George R. R. Martins The Hedge Knight.

'A Knight of the Seven Kingdoms' speelt zich af in een tijdperk ruim honderd jaar voor de gebeurtenissen van 'Game of Thrones' waarin de Targaryens nog steeds de IJzeren Troon in handen hebben en de herinnering aan de laatste draak nog niet uit het geheugen zijn verdwenen. We ontmoeten twee onwaarschijnlijke helden die samen door Westeros trekken... ser Duncan the Tall, een jonge, maar moedige ridder en zijn schildknaap, Egg. Deze onwaarschijnlijke vrienden wacht een pad vol machtige vijanden en gevaarlijke heldendaden.


Nieuw aangekondigde cast
Finn Bennett als Aerion Targaryen, Bertie Carvel als Baelor Targaryen, Tanzyn Crawford als Tanselle, Daniel Ings als Ser Lyonel Barotheon en Sam Spruell als Maekar Targaryen voegen zich bij de cast van 'A Knight of the Seven Kingdoms', van George R. R. Martin en Ira Parker, naast eerder aangekondigde castleden Peter Claffey en Dexter Sol Ansell.

Regie
Sarah Adina Smith ('Lessons In Chemistry', 'Hanna', 'Buster's Mal Heart') zal drie van de zes afleveringen regisseren. De eerder aangekondigde regisseur en uitvoerend producent Owen Harris zal ook drie afleveringen regisseren.

Credits
Geschreven en geproduceerd door George R.R. Martin en Ira Parker. Geproduceerd door Ryan Condal, Vince Gerardis, Owen Harris en Sarah Bradshaw.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Oranjezomer' - Hélène Hendriks (SBS6)

Elke werkdag bespreekt Hélène Hendriks de actualiteit en de sportzomer vanuit het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, de havenstad waar op 12 augustus de Tour de France voor vrouwen van start gaat. Onder andere Jack van Gelder en Rutger Castricum zijn de weekgasten, terwijl de gezellige aanschuifbar weer klaarstaat voor meer bekende gezichten.

'De Oranjezomer', om 21.30 uur op SBS6.

Dossiers