Hélène Hendriks test voetbalkennis in nieuwe quiz 'The Bettle'

dinsdag 26 oktober 2021

In de nieuwe voetbalquiz 'The Bettle' strijden iedere week twee teams, onder leiding van Frank Lammers en Leo Alkemade, om de meeste gouden ballen. Iedere week worden zij bijgestaan door een andere gast waarmee zij in vijf spelrondes zoveel mogelijk voetbalvragen goed moeten beantwoorden.

Iedere ronde levert punten én gouden ballen op, waarmee ze de finale in gaan. Uiteraard wordt er ook vooruitgeblikt op het komende voetbalweekend en doen Frank en Leo iedere week een voorspelling over de uitslagen. De presentatie is in handen van Hélène Hendriks en Kees Jansma, het voetbalgeweten van Nederland, zorgt voor een eerlijk spelverloop.


In vijf spelrondes krijgen de twee teams verschillende voetbalvragen en opdrachten voorgeschoteld. In iedere ronde zijn punten én gouden ballen te verdienen en tussen de spelrondes door wordt er vooruitgeblikt op de belangrijkste wedstrijden van het komende weekend. In het finalespel stappen de teams in 'The Bettle Box', waarbij één teamlid 90 seconden de tijd krijgt om een gouden bal te schieten tegen één van de 16 vlakken die oplicht. Het team dat de meeste vlakken raakt en daarmee het hoogste aantal punten haalt, wint de aflevering van 'The Bettle'.

Teamcaptains Frank Lammers en Leo Alkemade voorspellen iedere uitzending ook de uitslagen van voetbalwedstrijden die komend weekend op het programma staan.

'The Bettle' wordt geproduceerd door Southfields en wordt mede mogelijk gemaakt door Holland Casino Online.

'The Bettle', vanaf vrijdag 5 november wekelijks na 'Veronica Inside' om 22.00 uur op Veronica en KIJK.nl.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers