Highlights van Hayu in juli

zondag 3 juli 2022

Dit seizoen zet kapitein Sandy met het 50 meter lange motorjacht 'Home' koers naar de ongerepte wateren van Malta, een van de kleinste en historisch rijkste archipels ter wereld. Anders dan tijdens de voorgaande seizoenen, bestuurt Sandy dit keer een complex hybride schip, waarmee het een stuk lastiger navigeren is.

Below Deck Mediterranean
Seizoen 7 - vanaf dinsdag 12 juni


Voor een vlot verlopende vaart heeft Sandy dit jaar drie nieuwe afdelingshoofden aangenomen. Maar dan ontstaat in de kombuis een verrassende wrijving tussen de hoofdsteward en chef-kok, die als collega's en vrienden aan boord kwamen. Dit leidt tot spanningen die zich over de hele jacht verspreiden.

Ondertussen kampt het dekteam met hun eigen uitdagingen, wanneer een bemanningslid niet blijkt te kunnen voldoen aan de hoge eisen van mediterrane superjachten, en de andere crewleden daarom een tandje moeten bijzetten. Om ook dit charterseizoen weer te overleven moet de bemanning vele uitdagingen overwinnen, van moeilijke chartergasten tot zinderende 'boot-romantiek' en hiërarchische spanningen aan boord.

'The Real Housewives of Durban'
Seizoen 1 - vanaf zaterdag 30 juli

Ga naar de adembenemende kust van Zuid-Afrika voor een kijkje in het luxueuze leven van zeven vrouwen die zich in een exclusieve wereld van high fashion, buitensporige uitgaven, succesvolle bedrijven en nog veel meer bewegen. Het nieuwe seizoen volgt deze glamoureuze groep terwijl ze worstelen met persoonlijke relaties, opvoedingsuitdagingen en hun eigen zakenimperiums en ondertussen voor de nodige drama zorgen.

'Married To Medicine Atlanta'
Seizoen 9 - vanaf maandag 11 juli  

Volg het snelle en dramatische leven van enkele van Atlanta's meest dynamische en succesvolle vrouwen, waaronder artsen en echtgenotes van artsen. Ze worstelen met drukke carrières, familie en hun sociale contacten. Van het op de wereld brengen van baby’s tot tot enkele van Atlanta's grootste liefdadigheidsinstellingen, deze vrouwen zijn verenigd door geneeskunde, maar worstelen vaak om vriendschappen te onderhouden in hun wereld waar een strenge hiërarchie heerst.

Deze gepassioneerde vrouwen bewijzen dat in de hoofdstad van het Zuiden, en in de wereld van de geneeskunde, imago allesbepalend is... en dat het niet genoeg is om zomaar een dokter of een vrouw van een dokter te zijn.

'Snapped'
Seizoen 31 - vanaf maandag 18 juli

Wie zijn deze vrouwen en wat drijft hen tot moord? Deze populaire serie over waargebeurde misdaden beschrijft de fascinerende zaken van vrouwen die van moord worden beschuldigd. Hebben ze het echt gedaan? En zo ja, waarom?

Of de motivatie nu wraak nemen op een bedriegende echtgenoot, het vooruitzicht op een flinke verzekeringsuitkering, of een einde maken aan jarenlang misbruik; de redenen zijn net zo gevarieerd als de vrouwen zelf. Van socialites tot secretaresses, vrouwelijke moordenaars hebben één ding gemeen: op een bepaald moment, is er iets in hun geknapt!

Persbericht Media Tornado/hayu
https://get.hayu.com/

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers