'Holland Zingt Hazes 2023' live te zien bij Videoland

donderdag 19 januari 2023
Foto: Videoland - © RTL 2023

Op vrijdag 10 maart is het het grootste meezingconcert van Nederland: 'Holland Zingt Hazes 2023' live te zien bij Videoland. Videoland abonnees kunnen om 20.30 uur exclusief genieten van een speciale live stream bij de nummer één lokale streamingsdienst van Nederland.

Het is de elfde keer dat 'Holland Zingt Hazes' in de Ziggo Dome Amsterdam wordt georganiseerd. In 2013 was het de eerste keer dat het meezingfeest werd gehouden. De jaarlijks terugkerende concertreeks is de plek waar jong en oud kan genieten van de hits van André Hazes, gezongen door de beste artiesten. Met natuurlijk de langverwachte terugkeer van André Hazes. Maar ook OG3NE, Kris Kross Amsterdam, Karsu, Jeroen van der Boom, Waylon, Gerard Joling, Jamai, Samantha Steenwijk en John de Bever zullen dit jaar het grote podium van de Ziggo Dome beklimmen. 'Holland Zingt Hazes' bezorgt al jarenlang honderdduizenden bezoekers een onvergetelijke avond. Alle grote Hazes-hits, geweldige artiesten en 15.000 bezoekers die elke avond genieten… Kortom: één groot feest!


'Holland Zingt Hazes 2023', geproduceerd door MediaLane Live, is op 10 maart om 20.30 uur exclusief te zien bij Videoland.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers