'Holland Zingt Hazes 2024' live te streamen bij Videoland

dinsdag 6 februari 2024

Vrijdag 8 maart is het het grootste meezingconcert van Nederland 'Holland Zingt Hazes 2024' live te streamen bij Videoland. Videoland abonnees kunnen om 20.30 uur exclusief genieten van een speciale live stream bij de nummer één lokale streamingdienst van Nederland.

Het wordt een speciale meezingeditie, waarbij kijkers thuis de songteksten te zien krijgen en natuurlijk luidkeels mee kunnen zingen.


Het is de twaalfde keer dat Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome Amsterdam wordt georganiseerd. In 2013 was het de eerste keer dat het meezingfeest werd gehouden. De jaarlijks terugkerende concertreeks is de plek waar jong en oud kan genieten van de hits van André Hazes, gezongen door de beste artiesten. Holland Zingt Hazes bezorgt al jarenlang honderdduizenden bezoekers een onvergetelijke avond. Alle grote Hazes-hits, geweldige artiesten en 15.000 bezoekers die elke avond genieten… Kortom: één groot meezingfeest! Dit jaar brengen André Hazes, Jeroen van der Boom, Tino Martin, Frans Bauer, Karsu, Kris Kross Amsterdam, Peter Beense, Douwe Bob, Wolter Kroes, Jamai en Samantha Steenwijk hun eerbetoon aan onze grootste volkszanger.

Naast de populaire Videoland Originals en internationale content wint 'live tv kijken' aan populariteit bij Videoland, zo zijn ‘De Vrienden van Amstel Live 2024’ maar ook de live stream van ‘Big Brother' en sport evenementen als 'Glory' live te zien bij Videoland. Ook de RTL programmering is live-, terug- en/of vooruit te kijken.

'Holland Zingt Hazes 2024', geproduceerd door MediaLane Live, is op vrijdag 8 maart om 20.30 uur exclusief te streamen bij Videoland.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code van Coppens' (SBS6)

Jamie en Steven Kazán mogen net als Donnie en Ammar op audiëntie bij de koning. Zijne majesteit ligt op sterven en ze moeten zijn nog kloppende hart zo snel mogelijk naar de hut van een medicijnman brengen. Onderweg besturen ze zelf een vliegtuig, maar ze komen tijdens een turbulente vlucht al snel in de problemen. Komen ze ongedeerd uit de jungle? Blijft het hart van de koning kloppen én worden ze de grote redders van het koninkrijk?
'Code van Coppens', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers