Humberto Tan start met zijn talkshow op zaterdag én zondag

zaterdag 3 september 2022
Foto: RTL 4 - © William Rutten 2022

De talkshow van Humberto Tan staat dit weekend in het teken van de Grand Prix van Zandvoort. In een geheel nieuwe studio ontvangt hij zaterdag onder andere Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo Supermarkten, voor een exclusief gesprek over zijn bijzondere band met de familie Verstappen.

Van Eerd is sinds het begin van de carrière van Max nauw betrokken. Zondag blikken Giedo van der Garde en Jan Lammers terug op de race. Floor Jansen heeft de eer het volkslied te zingen voor de start en schuift direct daarna aan bij Humberto om te vertellen over dit unieke optreden.


De muziek wordt zaterdag verzorgd door Nielson. Hij stond afgelopen donderdag centraal in een indrukwekkende aflevering van 'Beste Zangers'. Hij treedt op met zijn vertolking van de wereldhit 'New Rules' van Dua Lipa. Zondag zingt Marlijn Weerdenburg 'Candle In The Wind', een eerbetoon aan de 25 jaar geleden overleden prinses Diana.

'Humberto Op Zaterdag', vanaf 3 september elke zaterdag te zien rond 22.40 uur bij RTL 4. Zondag start de talkshow rond de klok van 21.30 uur.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Programma waarin Beau van Erven Dorens iedere aflevering twee bijzondere gasten ontvangt in het prachtige Toscane. Beau neemt zijn gasten mee op pad, met de glooiende heuvels, schilderachtige dorpjes en weelderige wijngaarden als decor. De ideale setting voor boeiende gesprekken en leuke activiteiten. Beau ontvangt Davina Michelle en Edwin Evers.

'Casa Di Beau', om 20.30 uur op RTL 4.

Dossiers