'Hunted into the Wild VIPS' maandag nieuw op NPO 1

zondag 31 maart 2024
Foto: © AVROTROS 2021

Twaalf bekende Nederlanders slaan in 'Hunted into the Wild VIPS' op de vlucht in de rauwe natuur van Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt en alles sporen nalaat? Wie lukt het om via het extractiepunt het land te verlaten?

TikTokkers Pieter Valley en Appie Mussa, dj’s Sander en Jordy Huisman (Kris Kross Amsterdam), bioloog Mátyás Bittenbinder en ecoloog Sterrin Smalbrugge, zangeres Do en model en presentatrice Loiza Lamers, ex-basketbalster Chatilla van Grinsven en cabaretier Steven Brunswijk en televisie,- en theatermakers Krista en Marcelle Arriëns (De Sekszusjes) zijn het doelwit van een zenuwslopende klopjacht.


'Hunted into the Wild VIPS', maandag 1 april om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers