Ijzingwekkende Halloween editie van 'De Verraders' op Videoland

woensdag 26 oktober 2022
Foto: Videoland - © RTL 2022

Maak je klaar voor een speciale Halloween editie van 'De Verraders' waar de missies en moorden bloediger zijn dan ooit en de deelnemers geen enkel middel schuwen in de strijd om zoveel mogelijk zilver te verdienen.

Dertien BN’ers gaan tot het uiterste in dit bloedstollende, psychologische spel waarbij de kijker wordt meegenomen in het gevecht tussen het goede en kwade. Onder leiding van oud deelnemer Frank Evenblij duiken de BN’ers in een avontuur vol list, bedrog en manipulatie. Lukt het de Getrouwen de Verraders op tijd te ontmaskeren? De Halloween editie van 'De Verraders' is vanaf 27 oktober dagelijks met 6 afleveringen te zien bij Videoland.


Frank Evenblij: 'Geweldig om aan de andere kant van het programma te staan, de vorige keer was ik deelnemer dus weet ik precies wat alle kandidaten van 'De Verraders' ondergaan. Eigenlijk vond ik het nu prettiger om als presentator hier aan mee te werken en vooral omdat deze Halloween editie best een pittige, lugubere versie van 'De Verraders' is. Ik kan alleen maar zeggen dat ik het met heel veel plezier heb gedaan.'

Dit zijn de BN’ers die in dit avontuur stappen: Bastiaan Ragas, Dave Roelvink, Famke Louise, Frits Wester, Christina Curry, Dennis Weening, Bobbi Eden, Gwen van Poorten, Ayoub Louihrani, Airen Mylene, Heleen van Royen, Soundos El Ahmadi en Hugo Kennis.

Op het geheel in Halloween ondergedompelde kasteel De Havixhorst, komen dit jaar dertien bekende Nederlanders samen voor een nieuw adembenemend seizoen van 'De Verraders'. Wederom worden drie van hen aangewezen als Verrader, de rest blijft Getrouwe. De Verraders ontmoeten elkaar voor het eerst ’s nachts in het torentje waar ze erachter komen wie hun mede Verraders zijn. Elke nacht ‘vermoorden’ de Verraders een Getrouwe. Elke middag krijgen de Gertrouwen aan de ronde tafel de kans om een Verrader te ontmaskeren en deze te verbannen. Lukt het de Getrouwen om alle Verraders naar huis te sturen voor de finale dan gaan zij er met de winst vandoor en mogen ze de zilverschat verdelen. Echter als blijkt dat onder de finalisten nog één of meerdere Verraders zijn, winnen de Verraders. Tijdens de missies is het gezamenlijke doel om zoveel mogelijk zilver te winnen voor de pot. Naast het zilver strijden de kandidaten ook voor toegang tot de wapenkamer. In de wapenkamer kun je een schild (beschermt je tegen de moord door de Verraders) en een dolk (kan je inzetten als extra stem aan de ronde tafel) winnen.

Houden de Verraders hun bedrog vol tot het einde of zijn de getrouwen ze dit seizoen te slim af?

'De Verraders' wordt geproduceerd door idtv in samenwerking met de RTL Creative Unit en is vanaf donderdag 27 oktober dagelijks bij Videoland te zien. En let op: maandag 31 oktober sluit Videoland deze Halloween editie van 'De Verraders' af met een extra spannende bloedige dubbele aflevering.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers