Jaimie Vaes geeft inkijkje in appartement op Ibiza

woensdag 4 augustus 2021

In de nieuwste aflevering van 'Jaimie: In The Vaes Lane' geeft Jaimie een inkijkje in haar nieuwe appartement op Ibiza. En het is niet zomaar een appartement: een van de vorige bewoners is niemand minder dan Paris Hilton!

We zien hoe Koen Kardashian een tour door het appartement krijgt wanneer hij half juni naar Ibiza vliegt om zijn vriendin Jaimie te supporten. Daarnaast laat Jaimie zich samen met vrienden Wim, Tamar en Vanessa onderdompelen in de wereld van champagne als zij een bezoek brengen aan de champagnestreek om de beste champagne voor haar 32e verjaardag uit te zoeken.


Ook is Jaimie druk in de weer met het ontwerpen van een 'Vaes' voor het goede doel, het laten zetten van een nieuwe tatoeage en de voorbereidingen voor Lío's tweede verjaardag.

'Jaimie: In The Vaes Lane' is op donderdag 5 augustus te zien op discovery+.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers