Jan Boskamp aan de slag bij 'Veronica Offside' - UPDATE

donderdag 8 september 2022

Jan Boskamp wordt analist bij de wekelijkse voetbaltalkshow 'Veronica Offside'. Dat heeft presentator Wilfred Genee bekend gemaakt in 'Vandaag Inside'. Boskamp was eerder analist bij 'VTBL' op RTL 7.

Na amper zes afleveringen verdween de voetbaltalkshow 'VTBL' van het scherm bij RTL 7 als gevolg van rampzalige kijkcijfers. Daarmee was het ook einde verhaal voor Jan Boskamp. De ex-voetballer en trainer was er de vaste analist.


Maar fans kunnen nu opgelucht ademhalen want Boskamp keert terug op televisie, bij Veronica weliswaar. Vanaf maandag schuift Boskamp voor analyses aan bij 'Veronica Offside', het voetbalprogramma dat Wilfred Genee presenteert en waarin ook Andy van der Meijde en Wesley Sneijder aan tafel zitten.

Genee blijft ook da degelijkse show 'Vandaag Inside' op SBS6 presenteren. Daar vormt hij nog steeds een trio met René van der Gijp en Johan Derksen.

Update
Wilfred Genee heeft intussen laten weten dat het nog niet zeker is dat Jan Boskamp maandag in 'Veronica Offside' zal zitten. RTL liet weten dat het de move nog niet helemaal ziet zitten. Helemaal tegen zou RTL echter niet zijn. Volgens Genee hebben ze gewoon gevraagd of Boskamp niet gewoon een weekje later kan komen. Volgens het AD heeft RTL zelf nog niet gereageerd.

Bron: ad.nl

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers