Jan Versteegh presenteert de kick-off van 'De Bondgenoten'

zaterdag 21 oktober 2023
Foto: SBS6/Talpa Network - © William Rutten 2023

Strijd, strategie, teamwork en meestermanipulatieÖ en elke maand gegarandeerd een winnaar van maar liefst 100.000 euro. Het aftellen naar 'De Bondgenoten' is begonnen.

De nieuwe realityshow begint op 22 oktober met een kick-off-aflevering, waarin de eerste zestien deelnemers arriveren op de luxe locatie waar ze gaan samenleven. Tijdens een speciale ceremonie vormen ze vier teams van vier. Een maand lang zijn de vier teamleden elkaars bondgenoten, die elkaar hard nodig hebben om kans te maken op 100.000 euro. Maar aan het einde van de maand zijn ze elkaars tegenstanders… en moeten ze elkaar laten vallen als ze er zélf vandoor willen gaan met de hoofdprijs. Jan Versteegh presenteert de dagelijkse realityshow.


Het doel van elk team is simpel: samen punten scoren en aan het eind van de maand als winnend team eindigen. Elk team perfectioneert het bondgenootschap in een eigen kamer, waarin ze spellen oefenen of spelen, kunnen overleggen en de broodnodige rust pakken. Elke maand begint met het credo één voor allen, maar uiteindelijk is het alles voor één. Want aan het eind van elke maand gaat er slechts één deelnemer uit het winnende team naar huis met het gegarandeerde bedrag van 100.000 euro… In 'De Bondgenoten' zijn vriendschap en verraad 100.000 euro waard!

De winnaar is trouwens niet de enige die aan het einde van de maand naar huis gaat. Ook van het slechtst presterende team vertrekt er iemand. Met lege handen… Beide deelnemers worden vervangen. 'De Bondgenoten' is geen afgesloten samenleving: zo kunnen de deelnemers gewoon de krant lezen. Ze mogen ook televisie kijken en bellen met het thuisfront - maar dat kost punten. Incidenteel mogen ze ook bezoek ontvangen.

Aan het begin van elke maand worden de teams opnieuw samengesteld - de puntentelling gaat weer op nul.  Nieuwe maand, nieuwe kansen… en wederom 100.000 euro op het spel. Wie vormt de ultieme alliantie?

Om de vertrekkende deelnemers te kunnen vervangen, blijft Talpa op zoek naar mensen die de strijd om die grote geldprijs durven aan te gaan. Opgeven kan via www.sbs6.nl/debondgenoten.

'De Bondgenoten' is een format van Talpa Concepts en wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions.

'De Bondgenoten: Kick-off', zondag 22 oktober om 21.30 uur en 'De Bondgenoten', vanaf 23 oktober elke werkdag om 19.45 uur op SBS6.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo STAR Channel logo

Voor de artsen en verpleegkundigen op de spoedafdeling in Chicago Med is geen enkele dag hetzelfde. Ze slaan zich doorheen de chaos om hun patiŽnten tegen elke prijs te helpen. Na een verkeersongeval staat de spoedeisende hulp al snel vol patiŽnten. Een arts komt Charles bekend voor en Archer raakt vlak voor zijn niertransplantatie aan het twijfelen.

'Chicago Med', om 21.00 uur op STAR Channel.

Dossiers