Jaydi en Sonny vrijdag in 'Eating With My Ex: Going Dutch'

donderdag 25 mei 2023
Foto: discovery+ - © Discovery Benelux 2023

Na het verrassende bezoek van Desiree aan Hans en Libera, is het tijd voor een nieuwe ronde met nieuwe exen in de vijfde aflevering van 'Eating With My Ex: Going Dutch'. Niemand minder dan Jaydi en Sonny, bekend van 'Temptation Island', schuiven aan om elkaar voor het eerst te spreken sinds hun publieke breakup.

Jaydi is benieuwd hoe Sonny de periode na hun deelname aan het reality programma heeft ervaren en Sonny is op zijn beurt benieuwd door wie van de twee hun relatieproblemen nou precies zijn gekomen. Daarnaast is te zien hoe de veelbesproken Jesse, bekend van '90 Day Fiancé', in gesprek gaat met een van zijn exen, de knappe Silvia. Aan de 'Eating With My Ex'-tafel hopen de twee erachter te komen of er misschien toch nog wat in zit en of er weer sprake zou kunnen zijn van een relatie.


Het abrupte einde van de relatie van Jaydi en Sonny
Jaydi en Sonny komen elkaar voor het eerst tijdens het nachtleven kennen. Jaydi werkte in de Beachclub waar Sonny vaak kwam. Beiden hielden in het begin de boot een beetje af, maar later sloeg de vonk toch over en was er geen houden meer aan en moésten ze bij elkaar zijn. Ze besloten al snel om bij elkaar in te trekken en eerst verliep het samenwonen allemaal heel gemoedelijk. Toch ontstonden er - waarschijnlijk door het snelle samenwonen - de eerste kleine scheurtjes in hun relatie en er was constant ruzie. Sonny was altijd erg snel jaloers wanneer het om aandacht van andere mannen ging richting Jaydi. Des te harder kwam de klap dan ook bij hem aan toen Jaydi tijdens hun deelname aan 'Temptation Island' het erg goed kon vinden met de ‘Pretty Ricky’. Woedend was Sonny en verliet dan ook vroegtijdig het programma, omdat het te veel pijn deed. Wanneer Jaydi uiteindelijk weer thuiskomt, staan haar spullen al netjes ingepakt bij de deur. Sonny is er helemaal klaar mee en wil dat zij per direct uit hun gezamenlijke woning vertrekt. Vorig jaar nog raapte Jaydi al haar moed bijeen om plaats te nemen aan tafel met ‘Pretty Rick’, de verleider van 'Temptation Island' die ervoor zorgde dat haar relatie met vriend Sonny eindigt. Maar nu vindt zij het ook tijd om haar ex-vriend Sonny onder ogen te komen na alles wat er is gebeurd. Ze is benieuwd hoe Sonny de periode na hun deelname aan 'Temptation Island' heeft ervaren en Sonny is op zijn beurt benieuwd door wie van de twee hun relatieproblemen nou precies zijn gekomen.

Zit er nog een toekomst in voor Jesse en Silvia?
De Nederlandse Jesse begon zijn reality TV-carrière bij het TLC-programma '90 Day Fiancé'. Hier zagen we de stoere ‘ladies man’ als het vriendje van de Amerikaanse, achttien jaar oudere, Darcey. De relatie hield niet al te lang stand en na, waarschijnlijk, de meest memorabele discussie waarbij Jesse haar ervan beschuldigt een Louboutin-hak naar zijn hoofd te hebben gegooid, is het over en uit tussen de twee. Jesse zit daarna echter niet bij de pakken neer en bouwt verder aan zijn succesvolle carrières als acteur, auteur, luxe real estate makelaar, personal trainer, public speaker, podcastmaker, model én influencer met wel meer dan 1,2 miljoen volgers op Instagram. Het gaat de jonge hengst werkelijk voor de wind en ook op liefdesgebied blijft hij niet stil zitten. Zo ontmoet hij op in zijn woonplaats Marbella de schone Duitse Silvia. Een gemeenschappelijke vriendin koppelt de twee wanneer zij denkt dat er veel raakvlakken zijn op het gebied van werk en levensvisie tussen Jesse en Silia. Het leek in eerste instantie ook echt een match made in heaven. De twee hadden inderdaad veel gemeen. Echter blijkt al snel dat er in de snelle levens van de twee toch te weinig tijd vrij te maken is voor elkaar op dat moment. Ook de afstand tussen Marbella en Duitsland is soms lastig te overbruggen en daarnaast blijkt Jesse ook met andere vrouwen naast Silvia bezig te zijn… Op een gegeven moment raken ze elkaar uit het oog en verdwijnt het contact.

'Eating With My Ex: Going Dutch' is wekelijks te zien op discovery+ en vanaf vrijdag 26 mei ook wekelijks om 22.30 uur bij TLC.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Oorlogsveteraan John Rambo wordt vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis om een speciale opdracht uit te voeren voor het Amerikaanse leger. Hij wordt op verkenningsmissie naar Vietnam gestuurd, om bewijzen te verzamelen dat er nog steeds Amerikaanse soldaten gevangen worden gehouden. Rambo dringt een geheim kamp binnen en slaagt erin één van de krijgsgevangenen te bevrijden. Maar van zodra hij zijn oversten op de hoogte brengt van zijn ontdekking, besluiten die de missie af te blazen en Rambo in de Vietnamese jungle achter te laten. Rambo gaat op de vlucht voor de bewakers van het gevangenkamp, maar denkt er niet aan om zich over te geven. Hij zint op wraak.

'Rambo: First Blood Part II', film uit 1985 met oa. Sylvester Stallone, om 21.50 uur op Veronica.

Dossiers