Jeffrey Wammes winnaar van 'Sterren Springen' (filmpje!)

zondag 27 april 2014

Zaterdag werd op SBS6 de finale uitgezonden van 'Sterren Springen'. En daarin kregen de kijkers een spannende jump off te zien tussen Anna Alicia Sklias, Joey Spaan en... Jeffrey Wammes.

En het was de turner Jeffrey die het haalde. Hij mag zich dus de tweede winnaar in de geschiedenis van 'Sterren Springen' noemen.


Voor juryleden Frans van de Konijnenburg en Inge de Bruijn was Anna Alicia de favoriete. Patty Brard hield het op Jeffrey. De kijkers volgden uiteindelijk haar oordeel, want hij ging met de meeste stemmen van het tv-kijkend publiek naar huis.

Koen Verweij, Andy van der Meijde en Lucia Rijker haalden de jump off niet omdat ze te weinig punten hadden gekregen.Lees ook:
Jeffrey Wammes en Anna Alicia Sklias direct door naar halve finale 'Sterren Springen'

DOSSIER: Sterren Springen 2014

volledig dossier
sterrenspringen

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee Renť een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers