Jennifer Hoffman en Fockeline Ouwerkerk te zien in 'Deep Shit'

maandag 4 oktober 2021

In de nieuwe comedyserie 'Deep Shit' beseffen vinexvrouwen Veerle (Jennifer Hoffman) en Sara (Fockeline Ouwerkerk) hoe verschrikkelijk ze zijn teleurgesteld in de sleur van hun eigen saaie levens. Terwijl ze thuis de schijn op moeten houden, draaien ze zichzelf steeds verder vast in een onbedoeld crimineel avontuur.

Zo tart de serie alle conventies van het jonge, gesettelde gezinsleven. 'Deep Shit' is vanaf 17 oktober zeven weken lang op zondag om 20.20 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3. Aflevering zeven en acht worden op zondag 28 november 2021 als één geheel uitgezonden.


Na een toevallige, maar confronterende ontmoeting in de supermarkt, vinden Veerle en Sara in elkaar een bondgenoot in alle opgekropte woede over hun dagelijks leven. Gewapend met het gevonden pistool van de onhandige crimineel Tarik, besluiten ze vanaf dat moment de zaken net even anders aan te pakken.

Jennifer Hoffman: 'Het is ook verschrikkelijk herkenbaar. We willen allemaal wel eens zeggen hoe kut iets eigenlijk is. Even geen schone schijn ophouden, maar juist dansen buiten de norm. Sara en Veerle vertolken het duiveltje in ieder van ons. Want eerlijk is eerlijk, we zouden allemaal weleens door dat laatste laagje beschaving heen willen breken.'

Fockeline Ouwerkerk: 'En dan komt er een punt waarop ze samen besluiten een keertje 'nee' te zeggen op alles. En vanaf daar gaat het verhaal rollen en komen ze nog dieper in de shit. Op een gegeven moment zijn ze helemaal los en dat is zó leuk om te spelen. Het is zo fijn dat ze door drift gedreven worden en dat er eigenlijk geen grenzen meer zijn.'

Jennifer Hoffman en Fockeline Ouwerkerk kwamen samen met producent Fiction Valley met het initiatief voor deze serie. De cast van 'Deep Shit' bestaat verder uit Tarik Moree, Ayla Çekin Satijn, Sieger Sloot, André Dongelmans, Vincent van der Valk, Jaike Belfor, Jip Smit en Tessa Jonge Poerink. Jamille van Wijngaarden regisseerde de serie waarvoor Dirk van Pelt en Lucas de Waard de scenario's schreven.

De trailer van 'Deep Shit' kan je hier bekijken!

'Deep Shit' is een coproductie van Fiction Valley en BNNVARA en aflevering 1 tot en met 4 zijn vanaf vrijdag 8 oktober te bingen op NPO Plus. Aflevering 5 tot en met 8 zijn vanaf maandag 25 oktober te zien op NPO Plus.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers