Jet van Nieuwkerk terug op 24Kitchen met nieuw programma: 'Lekker Snel!'

donderdag 13 juli 2023
Foto: 24Kitchen - © The Walt Disney Company Benelux 2023

Na de zomervakantie start het nieuwe programma 'Lekker Snel!' in samenwerking met de supermarkt op wielen; Picnic. Foodjournalist en presentatrice Jet van Nieuwkerk is terug op 24Kitchen en helpt ons om elke werkdag een gemakkelijke, gezonde en vooral lekkere maaltijd op tafel te zetten voor het hele gezin.

Geen gedoe om tussendoor nog naar de supermarkt te gaan, maar één klik op het recept via de Picnic app en alle ingrediënten zitten in je digitale mandje om vervolgens op een zelfgekozen tijdstip thuis afgeleverd te worden.


Na de vakantie is iedereen stiekem wel weer toe aan de regelmaat van werk en school. Jet helpt je daarbij door iedere werkdag een smaakvol gerecht voor te bereiden waarbij je binnen een half uur aan tafel zit. Denk daarbij aan nazomerse maaltijden als pasta met venkelworst en taleggio olijven, caponata met burrata of citroen-dille zalm uit de oven. Heerlijke gerechten om het vakantiegevoel zo lang mogelijk vast te houden. De recepten zijn tevens te vinden op de Picnic-app. Tijdens de afleveringen deelt Jet een flinke dosis aan #tipvanjet's zoals we die van haar gewend zijn. Wist je bijvoorbeeld dat kookvocht van het koken van de pasta werkt als binding voor saus door het zetmeel uit de pasta? Nooit weggooien dus!

'Ik geloof dat lekker eten helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Ik heb nooit een koksopleiding gedaan, als thuiskok past dit programma daarom perfect bij mij. Ik hoop mensen thuis te kunnen inspireren om lekker, gezond en makkelijk te koken voor het hele gezin!', aldus Jet.

'Lekker Snel!' is vanaf 11 september elke werkdag te zien om 17.00 uur bij 24Kitchen.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code van Coppens' (SBS6)

Jamie en Steven Kazán mogen net als Donnie en Ammar op audiëntie bij de koning. Zijne majesteit ligt op sterven en ze moeten zijn nog kloppende hart zo snel mogelijk naar de hut van een medicijnman brengen. Onderweg besturen ze zelf een vliegtuig, maar ze komen tijdens een turbulente vlucht al snel in de problemen. Komen ze ongedeerd uit de jungle? Blijft het hart van de koning kloppen én worden ze de grote redders van het koninkrijk?
'Code van Coppens', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers