'Jinek' woensdag live vanaf het circuit in Zandvoort

woensdag 1 september 2021
Foto: RTL 4 - © RTL 2021

De talkshow van Eva Jinek verhuist woensdagavond naar het Formule 1-circuit in Zandvoort waar aanstaande zondag na 36 jaar weer een Grand Prix verreden wordt.

De komst van de Formule 1 naar Nederland is een huzarenstukje maar leidde ook tot een hoop commotie. Met de betrokkenen blikken we terug én kijken we vooruit naar - hopelijk - een prachtig weekend voor Max Verstappen en alle liefhebbers van de Formule 1.


Naast de gebruikelijke actuele gasten is de burgemeester van Zandvoort, David Moolenburgh, te gast. Is Zandvoort klaar voor de Grand Prix? Ook interviewt Eva Formule 1-legende en drievoudig wereldkampioen Sir Jackie Stewart en oud Formule 1-coureur David Coulthard. Met Robert Doornbos en Jan Lammers maken we een rondje over het circuit.

Dat circuit is flink aangepast. Zo is er een speciale 'kombocht' gekomen, die ontworpen is door Niek Oude Luttikhuis. Hij vertelt vanavond hoe hij op dit bijzondere idee is gekomen. Ook schuift de Nederlandse Claire Dubbelman aan, zij is als één van de weinige vrouwen én Nederlanders werkzaam bij de overkoepelde autosportfederatie FIA.

En natuurlijk blikken we vooruit op de kansen van Max Verstappen met Formule 1-kenner Amber Brantsen.

'Jinek' vanaf het circuit in Zandvoort is om 22.00 uur te zien bij RTL4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers