John van den Heuvel brengt nieuwe feiten en onthullingen in nieuw seizoen 'De Jacht op de Mocro Maffia'

dinsdag 7 maart 2023
Foto: Videoland - © RTL 2023

Nieuwe feiten en inzichten, onthullingen uit getuigenverklaringen en niet eerder vertelde verhalen over de kopstukken van de Mocro Maffia: John van den Heuvel is terug met een nieuw, vierde seizoen van Videoland Original 'De Jacht op de Mocro Maffia'.

John brengt onder meer aan het licht wat de connectie is tussen de Poolse moordcommandoleider Krystian M. en een aantal getrouwen – waaronder familieleden –van Taghi en reconstrueert de voorbereidingen en uitvoering van de schokkende moord op Peter R. de Vries. Het nieuwe seizoen is vanaf woensdag 8 maart te zien bij Videoland.


In het nieuwe, vierdelige seizoen van ‘De Jacht op de Mocro Maffia’ toont John onder andere hoe de moord op Peter R. de Vries is voorbereid. Terwijl Taghi vastzit in de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught, is een nieuw moordcommando actief: een groep Polen uit de Betuwe. Wie zijn ze? De nieuwe, heftige onthullingen van een belangrijke getuige maken een hoop duidelijk.

Taghi zit vast in het zwaarste denkbare regime, maar toch communiceert hij met de buitenwereld. Welke rol speelt zijn neef/advocaat Youssef Taghi en hoe verliep die communicatie? John toont aan hoe het netwerk van Taghi eruitziet. Wie zijn de hoofdrolspelers en hoe weet de politie hen aan te houden in Spanje, Marokko, Curaçao en Servië? En wat is de connectie tussen de Poolse leider Krystian M. en een aantal getrouwen van Taghi? De informatie uit de verklaringen van getuige Eddy schetst een verontrustend beeld.

Het nieuwe seizoen is het vierde seizoen van ‘De Jacht op de Mocro Maffia’, wat naast andere True Crime titels te zien zal zijn als ‘Bureau Dupin’, ‘Martin H’ en ‘Moorddossier Holleeder’.

‘Ontvoerd’
Naast ’De Jacht op de Mocro Maffia’ komt John van den Heuvel in maart ook met een nieuw seizoen van ‘Ontvoerd’. In het achtste seizoen schakelen vier vaders met elk een schrijnend en hartverscheurend verhaal de hulp in van John en zijn team. Ze reizen onder meer af naar Zweden, Colombia en Polen om samen met observanten en de lokale autoriteiten de kinderen te lokaliseren en zo hopelijk te herenigen met hun vader. Lukt het John ongezien informatie te verzamelen en de vaders na jaren weer met hun kinderen te herenigen?

‘De Jacht op de Mocro Maffia’ is vanaf woensdag 8 maart wekelijks te zien bij Videoland. ‘Ontvoerd’ is vanaf dinsdag 14 maart vier weken lang te zien bij RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers